1. Home
  2. Goose Island Beer Company

Goose Island Beer Company

39 producten
Sorteer opAanbevolen
dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating

Het verhaal van brouwerij Goose Island begint 30 jaar geleden als John Hall de deur van zijn eerste Brewpub opengooit in Chicago. Tijdens zijn lange reizen in Europa ontdekte hij de Ales maar bij zijn terugkeer in de VS vond hij geen bier daar zich daaraan kon meten. Daarom ging hij zelf aan het brouwen. De Brewpub heeft zo'n succes dat John volop verder gaat met zijn bierpassie en hij opent in 1995 de brouwerij zoals we die nu kennen. Sindsdien blijft Goose Island zich verbeteren en heeft inmiddels een indrukwekkende lijst van klassieke bieren op haar naam staan. Deze meermalen bekroonde brouwerij is niet weg te denken uit de top 100 van RateBeer wereldwijd!


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.