Basqueland Brewing Project

59 producten

Sorteer opAanbevolen
dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating

Brouwerij Basqueland Brewing Project is gebaseerd in de Spaanse stad San Sébastianen brouwt met groot succes haar bieren.

De brouwerij is het geesteskind van drie Amerikaanse brouwers die al hun liefde voor reizen, avontuur en bier hebben gebundeld in hun carrière als brouwers.

Het handelsmerk van deze jonge, creatieve en veelbelovende brouwerij is natuurlijk hun smaakvolle, frisse en verrassende bier! De brouwerij brouwt kwaliteitsbier voor alle smaken en in alle stijlen en ze geeft elk bier een eigen, uniek en ongeëvenaard karakter.

Je vindt de waardering voor hun bieren terug in de hoeveelheid medailles die ze in de wacht hebben gesleept tijdens bierfestivals zoals de Beer Challenge in Barcelona en in Brussel


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKEND

VAN


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.