1. Home
  2. Sori Brewing

Sori Brewing

65 producten
Sorteer opAanbevolen
dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating
2,25€
in plaats van4,50€
4,55€
in plaats van6,50€

Door de nood word je vindingrijk is helemaal van toepassing op Sori Brewing. Geboren uit de grote “nood” om geweldig bier te willen maken in een land met nogal beperkende alcoholwetten..…Pyr en Heikki sprongen de Finse grens over en gingen aan het brouwen in Talinn, Estland. Ze brouwen in een leegstaande fabriek nog afkomstig uit het Sovjettijdperk. Deze verhuizing was de aanzet tot een creatieve vlucht in ‘serieus bier voor niet-zo-serieuze mensen’! Ze kunnen fantastische bieren brouwen in de klassieke stijl, maar ze experimenteren en geven hun eigen draai aan het bier. De toekomst ziet er rooskleruig uit voor deze brouwers want hun innovatieve bieren worden door steeds meer bierliefhebbers ontdekt!


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

Bekend VAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.