1. Home
  2. Dois Corvos

Dois Corvos

36 producten
Sorteer opAanbevolen
dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating
Flessen - Avenida Blonde
-15%
Avenida Blonde
2,81€/ stuk
2,81€
in plaats van3,30€
Flessen - Metropolitan Pale Ale
Metropolitan Pale Ale
4/53,50€/ stuk
3,50€
2,95€
in plaats van5,89€

Gevestigd in een brouwerij aan het water in de oostelijke buitenwijk van Lissabon, Marvila, met bieren als Periscope, Creature en Finisterra Dois Corvos. Dois Corvos heeft altijd al affiniteit gehad met de zee en de rijke maritieme geschiedenis van Portugal. Dat betekent niet dat ze altijd achterom kijken - integendeel! Ratebeer's Top Brewery van Portugal in 2017, wij zeggen: deze brouwerij heeft een mooie toekomst in het verschiet.....


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

BEKEND VAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.