Founders Brewing Company

41 producten
Sorteer opAanbevolen
dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating

Brouwerij Founders Brewing uit Michigan is een hartverwarmende successtory: net zoals veel brouwers, keerden Mike Stevens en Dave Engberg hun baan de rug toe om in de wereld van het brouwen hun geluk te beproeven. Maar het ging hen niet van een leien dakje - ze zeggen zelf daarover dat ze goed maar saai bier brouwden. De kosten werden hoger dan de baten en ze zagen zich genoodzaakt hun brouwerij te sluiten of om het roer drastisch om te gooien. Ze zijn toen bier gaan brouwen dat ze zelf echt graag drinken; spannend, complex en stevig. En deze omslag heeft in deze 20 jaar geleid tot de gerenommeerde en prijswinnende brouwerij die zij is tot op vandaag de dag!


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.