La Virgen

22 producten

Sorteer opAanbevolen
dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating

Brouwerij La Virgen is het geesteskind van drie Spaanse liefhebbers van speciaalbier, te weten Ana, Jaime en César. Deze Spaanse brouwerij is in korte tijd razend populair geworden in de Europese wereld van speciaalbier.

De drie hebben elkaar leren kennen in San Francisco en toen ze hun gezamenlijke passie voor bier ontdekten, zijn ze samen het avontuur aangegaan. Terug in Madrid openden zij hun brouwerij-café, dat al snel de meest populaire pub van de stad werd. La Virgen brouwt weergaloos bier, en het succesverhaal blijft doorgaan terwijl de brouwerij voortdurend de recepten verfijnt, verbetert en nieuwe bieren lanceert.


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKEND

VAN


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.