Ginette

In het begin, was er...

... de vriendschap van 3 Belgen die allemaal een passie voor natuur en ecologie deelden.

In 2009 besloot deze vriendengroep Ginette te creëren. Gedreven door hun liefde voor de natuur, wilden ze meer mensen inspireren om hun consumptiegewoonten te veranderen en de wereld meer verantwoord te maken.

Het is met deze droom in gedachten dat Ginette, een Belgisch en BIOLOGISCH bier, werd geboren! Biologisch gecertificeerd, (Certysis), gebrouwen met ingrediënten uit duurzame biologische landbouw, bij elke slok Ginette weten we dat we iets goeds doen voor de natuur en voor ons eigen lichaam!

PRODUCTEN ONTDEKKEN

CO2-voetafdruk

Sinds 2020 compenseert Ginette zijn CO2-uitstoot volledig door bomen te planten!

In samenwerking met WeForest was het niet meer dan normaal dat Ginette besloot haar betrokkenheid bij de natuur voort te zetten. Omdat zelfs de kleinste daden van belang zijn!

\"Als oprichters van Ginette zijn we er trots op dat we agenten van verandering zijn. Elke dag onze prachtige planeet groener maken,met één boom tegelijk!\"

Didier Hamoir - oprichter Ginette

PRODUCTEN ONTDEKKEN
34,90€

5,00€ Statiegeld inbegrepen.

LazyImage
Speciaalbier thuisbezorgd!Binnen 1-2 werkdagen thuisbezorgd.Onze leveringsvoorwaarden
LazyImage
Join the ClubMaak een account aan & profiteer van extra veel voordeel!Ons Loyaliteitsprogramma (Club Hopt)
LazyImage
Klantenreviews8,8/10
Onze klanten zijn dol op ons.EKOMI
8,88,6
x
LazyImage
>1600 SpeciaalbierenVan de beste brouwerijen ter wereld!Wie wij zijn!

LazyImage
LazyImage
LazyImage
LazyImage

LazyImage
LazyImage

Bekend VAN
LazyImage
LazyImage
LazyImage
LazyImage
LazyImage
LazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.