Ginette

In het begin, was er...

... de vriendschap van 3 Belgen die allemaal een passie voor natuur en ecologie deelden.

In 2009 besloot deze vriendengroep Ginette te creëren. Gedreven door hun liefde voor de natuur, wilden ze meer mensen inspireren om hun consumptiegewoonten te veranderen en de wereld meer verantwoord te maken.

Het is met deze droom in gedachten dat Ginette, een Belgisch en BIOLOGISCH bier, werd geboren! Biologisch gecertificeerd, (Certysis), gebrouwen met ingrediënten uit duurzame biologische landbouw, bij elke slok Ginette weten we dat we iets goeds doen voor de natuur en voor ons eigen lichaam!

PRODUCTEN ONTDEKKEN

CO2-voetafdruk

Sinds 2020 compenseert Ginette zijn CO2-uitstoot volledig door bomen te planten!

Didier Hamoir - oprichter Ginette

"Als oprichters van Ginette zijn we er trots op dat we agenten van verandering zijn. Elke dag onze prachtige planeet groener maken,met één boom tegelijk!"

In samenwerking met WeForest is het niet meer dan logisch dat Ginette besluit haar toewijding aan de natuur na te streven. Omdat zelfs de kleinste daden er toe doen!

PRODUCTEN ONTDEKKEN
34,90€

5,00€ Statiegeld inbegrepen.

34,90€

5,00€ Statiegeld inbegrepen.


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

Bekend VAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.