Ginette
Ons project
Het begon in Afrika ...
Het was tijdens een road trip naar de andere kant van de wereld, in Afrika, en rond een kampvuur, dat het idee van een brouwerij ontstaond....
Ze zijn zelf fan van verfrissende biertjes die ze tijdens hun reis ontdekten en waren geïnspireerd om een Belgische versie van dit bier te gaan brouwen: lichte bieren, met natuurlijke ingrediënten en 100% biologisch. Zo wilden ze hun passie voor de natuur en voor een ecologische benadering combineren.
Na hun terugkeer naar België gaan ze aan de slag met lokale brouwexperts. Samen kiezen ze ingrediënten uit de biologische landbouw zonder toevoeging van conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen. Het eerste bier van Ginette wordt gebrouwen in 2009!
zie de geschiedenis van Ginette
Ze vinden elkaar in de liefde voor avontuur en natuur. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
\\\\\"Dit is niet de eerste uitdaging van deze 4 liefhebbers van avontuur en reizen. Didier, landschapsarchitect, heeft de wereld rondgereisd in een kite buggy. Guillaume, een geschoold boomsnoeier, brengt zijn vrije tijd door met zijn parachutespringclub. Damien Coens, manager van verschillende bedrijven in België, en Nicolas Laporta, de commerciële expert van de groep, delen met hun teamgenoten een passie voor reizen en boardsporten.
Maar dit avontuur is veel meer dan bier.
Het motto van de brouwers? Elke kleine overwinning in het dagelijks leven, elke stap voorwaarts is een goede gelegenheid om trots op jezelf te zijn. Vandaag blijft het Ginette-team op zoek naar nieuwe projecten zodat wereldwijd mensen steeds meer bieren van Ginette gaan ontdekken!
Too Good To Go
In 2021 wordt een partnerschap gesloten tussen Ginette en Too Good to Go om de strijd tegen verspilling aan te gaan. Dit wordt georganiseerd in de bar Ginette op het Luxemburgplein in Brussel.
Meer informatie:
Onze aanbiedingen Perfect Draft
Onze flessen en blikjes bier
Vind ons
Ontmoet ons!
Kom je uit Brussel? Of gewoon op doorreis in onze mooie Belgische hoofdstad? Kom en ontmoet ons in een van de drie Ginette Bars !
Ginette Bar Place du Luxembourg, Brussels
Ginette Au Secours, Rue du Bon Secours 4, Brussels
Ginette Bar LLN, Place de l’université, Ottignies-Louvain-la-Neuve
Bekijk de website
Kom je niet in Brussel, geen probleem!
Ginette bier wordt nu niet alleen in België verkocht maar ook over de grenzen heen, in Frankrijk en Nederland.
Volgs het nieuws en de gebeurtenissen rondom Ginette bier op onze sociale netwerken: Instagram, Facebook en Twitter!
Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Kom bij Club HOPT

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 PerfectDraft Europe SAS