Cromarty

19 producten

Sorteer opAanbevolen
dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating

Het noordoosten van Schotland is een broedplaats van speciaalbier geworden dankzij de getalenteerde en veelzijdige brouwers Cromarty Brewing Company. Ze zijn slechts zeven jaar geleden opgestart maar het is een van de meest veelbelovende Schotse brouwerijen vanwege hun heerlijke bieren. De brouwerij is een familiebedrijf van de jonge en ondernemende brouwer Graig Middleton en zijn ouders Chap en Jenni. Hun aanbod van bieren omvat een heel scala van stijlen, van recht-toe-recht-aan American Pale Ales tot drooggehopte Koffieporters, en uiteraard hun succesnummer, de rijke, complexe special-edition Anniversary Stout.


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKEND

VAN


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.