Tot 15% korting op PerfectDraft-vaten met onze wekelijkse deals!
Voorwaarden

Voorwaarden bij de aanbiedingen

Al onze aanbiedingen op een plek

Voorjaarsaanbiedingen

Van 22 maart 2023 tot 24 maart 2023 23:59, profiteer van 5% korting op de volgende selectie vaten: https://www.perfectdraft.com/nl-nl/779-voorjaarsaanbiedingen  Korting eenmalig geldig per gebruiker, zolang de voorraad strekt.

ST PATRICK'S

*Aanbieding niet geldig i.c.m. andere kortingen van 13/03/2023 om 08:00 tot 20/03/2023 om 07:59. Korting alleen geldig op de volgende individuele vaten met behulp van de code STPAATRICK10, in te voeren bij het afrekenen: Innis & Gun, Goose Island IPA, Beck’s, Diebels, Thornbridge Green Mountain, Leffe Printemps, Vocation, Goose Island Midway, Schneider’s. .

*Aanbieding uitsluitend geldig op 17/03/2023 van 18.00 tot 20.00 uur, voor klanten die een e-mail of kennisgeving van deze aanbieding hebben ontvangen en tijdens de actieperiode een biertje hebben getapt met hun PerfectDraft Pro. De waarde van een biertje, of €3, zal binnen 10 werkdagen op jouw wallet worden bijgeschreven. Aanbod eenmalig geldig. De waarde van een pint is €3, dat is de prijs van het duurste vat op onze site, gebaseerd op de prijs van een 50cl glas, exclusief statiegeld.

GARANTIE OP REFURBISHED PERFECTDRAFT MACHINES

De tweedehands PerfectDraft-apparaten modelnummers HD3620 en HD3720 die op onze website www.perfectdraft.com en www.hopt.be worden verkocht, vallen onder de huidige garantie voor een periode van 24 maanden na de aankoopdatum, zoals vermeld op de aankoopbon. PerfectDraft Europe zal, naar eigen goeddunken, het product op eigen kosten repareren of vervangen in het geval er binnen de garantieperiode een defect optreedt. Om toegang te krijgen tot de garantieservices, moet een aankoopbewijs met daarop de aankoopdatum worden overlegd. Zorg ervoor dat u het PerfectDraft-apparaat installeert en gebruikt volgens de instructies in de gebruikershandleiding. Deze garantie is alleen van toepassing op tweedehands PerfectDraft-apparaten met modelnummers HD3620 en HD3720 die zijn gekocht op de website www.perfectdraft.com en www.hopt.be en heeft geen invloed op uw wettelijke rechten. Als u ondersteuning nodig heeft, neem dan contact op met de klantenservice van PerfectDraft.com. Deze garantie dekt niet:
 • Defecten of beschadigingen die aanwezig waren op het moment van aankoop en aan u werden meegedeeld op onze website (bijvoorbeeld in de beschrijving van het tweedehands apparaat)
 • Onopzettelijke schade, bijvoorbeeld als uw artikel is gevallen
 • Reparatiekosten veroorzaakt door externe factoren (bijv. weer, inclusief bliksemschade)
 • Schade geleden als de machine commercieel of voor zakelijke doeleinden is gebruikt
 • Cosmetische schade zoals bekleding, krassen, deuken, corrosie of kleur, waarbij de functie van de machine niet wordt beïnvloed
 • Normale slijtage
 • Schade veroorzaakt door het niet opvolgen van de instructies van de fabrikant en/of installatierichtlijnen
 • Schade veroorzaakt door verkeerd gebruik van de machine, slecht onderhoud of door wijzigingen of reparaties uitgevoerd door
 • onbevoegde derden
 • Opzettelijke beschadiging of verwaarlozing van de machine
 • "SINGLES’ DAY - België

 • **-100€ geldig van 22-11-11 tot 22-11-13 23:59 op alle PerfectDraft Pro-pakketten zolang de voorraad strekt.
 • **-70€ geldig van 22-11-11 tot 22-11-13 23:59 op alle Philips PerfectDraft-packs zolang de voorraad strekt.
 • ***Aanbieding geldig op een selectie van vaten vanaf pagina https://www.hopt.be/817-single-s-day en https://www.perfectdraft.com/nl-be/817-single-s-day van 22-11-11 tot 22-11-13 23:59 uur. Binnen de limiet van de beschikbare voorraad. Gedurende deze periode is KEG3 en KEG6 niet geldig

  "SINGLES’ DAY - Nederland

  *Aanbieding geldig op een selectie van vaten vanaf pagina https://www.hopt.nl/4-tapvaten van 22-11-11 tot 22-11-13 23:59 uur. Binnen de limiet van de beschikbare voorraad. Gedurende deze periode is KEG3 en KEG6 niet geldig

  "Tell a friend" korting

  *Niet-cumulatieve coupon, exclusief maandbox

  Actie: Maak je eigen bierpakket"

  Profiteer van kortingen op de pagina Bierpakketten:  https://www.hopt.nl/70-bierpakketten  op pakketten van 12 bieren in blik

  • 2 bierpakketten --> -10% met de code BIGPACK2
  • 3 bierpakketten -->  -15% met de code BIGPACK3
  • 4 bierpakketten --> -20% met de code BIGPACK4


  Maak je eigen vatenpakket

  Tijdens de uitverkoop (van 22 juni 2022 8.00 uur tot 31 juli 2022 23.59 uur) zijn de Multibuy-aanbiedingen op vaten (dus KEG3 en KEG6) niet geldig.

  Profiteer van staffelkortingen op PerfectDraft vaten:  https://www.hopt.nl/4-tapvaten  De korting wordt automatisch toegepast in het winkelmandje. Korting geldt alleen voor losse vaten, niet voor statigeld of verzendkosten. Vatenpakketten komen niet in aanmerking voor korting omdat er al deze korting op is:

  • Van 3 tot 5 vaten --> --9% met code KEG3
  • Vanaf 6 vaten --> -12% met code KEG6

  De aankoop van de volgende vaten is beperkt tot 3 per bestelling:
  Virgen Madrid Lager, Tiny Rebel Clwb Tropica, La Virgen 360, Tiny Rebel Cali Pale, Thornbridge Shelby IPA, Crew Republic Drunken Sailor, Magic Rock Dark Arts, La Trappe Blond, La Débauche Lux, Schneider's Bayrisch Hell, Brewdog Punk IPA, Mikkeller Heated Seats, Saint Feuillien Blonde, Chernigivske, Vocation Life & Death IPA, Palm

 • Bier veilig en snel aan huis!

  Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

  * Onze leveringsvoorwaarden

  Uw loyaliteit wordt beloond

  Maak een account & ontvang extra voordeel!

  Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

  Reviews 8,8/10

  Bierdrinkers zijn dol op ons.

  eKomi

  Méér dan 50 vaten.

  Van de beste brouwerijen ter wereld!

  Wie zijn wij?

  Verspil geen druppel!

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

  Bekend VAN

  Onze PerfectDraft biertaps bieden je de ultieme biertap ervaring in uw eigen huis, met een selectie van meer dan 50 verschillende vaatjes bier.

  PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien. Bezoek deze website om het dichtstbijzijnde inleverpunt voor uw e-waste te vinden: http://www.wecycle.nl.

  Met trots voor u gebrouwen, geen 18 geen alcohol

  Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18

  ©2023 PerfectDraft Europe SAS