33 producten

Sorteer op

Aanbevolen

dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating

23,90€

5,00€ Statiegeld inbegrepen

12,95€

Volumekortingvanaf 11,00€

4,90€

307,79€

10,00€ Statiegeld inbegrepen

29,97€

in plaats van

39,95€

54,36€

in plaats van

57,70€

10,00€ Statiegeld inbegrepen

29,97€

in plaats van

39,95€

Meer informatie over de Jupiler-brouwerij:

Jupiler, zeer bekend in België en de rest van de wereld, is een merk dat zich in de harten van bierliefhebbers heeft gevestigd door snel het best verkochte bier van België te worden. Een echte pijler van de Belgische cultuur, de naam Jupiler wordt ook aan het Belgisch voetbalkampioenschap gegeven onder de naam Jupiler Pro League en ook aan die van Nederland van Divisie 2.

De geschiedenis van de brouwerij:

Het begon allemaal in 1812 toen Jean-Théodore Piedbœuf brouwapparatuur maakte. Een paar decennia later, in 1853, begon hij bier te maken om zijn dranken met de lokale bevolking te delen. Henri Piedbœuf nam het bedrijf over in 1915 en begon in 1921 met de productie van ondergistingsbieren, waardoor de verkoop exponentieel toenam.

De geschiedenis van het Jupiler-bier begint in Jupille in de provincie Luik. Geconfronteerd met sterke Duitse concurrentie in de jaren 50, besloot Albert Van Damme, een lid van de familie Piedboeuf, om een ??lager gistingspils te brouwen. De oorsprong van de naam Jupiler is dan ontleend aan de naam van het dorp waarin de brouwerij Piedboeuf "Jupille" is gevestigd, waaraan we de lettergreep "er" toevoegen om een ??Germaans geluid aan het merk te geven en zo te concurreren met Duitse bieren. . / p>

In 1965 is de brouwerij nog lang niet begonnen met een productie van een miljoen hectoliter die zal blijven stijgen, aangezien ze in 1979 na enkele overnames meer dan 2,75 miljoen hectoliter bier en andere vloeistoffen zal produceren. Momenteel wordt de Jupiler nog steeds geproduceerd in het dorp Jupille en kent hij nog steeds grote successen in heel België.

Onze favoriete producten bij Jupiler:

Onder de producten die Jupiler aanbiedt, is de bekendste ongetwijfeld de Jupiler-fles van 25 cl waarin je het beroemde Belgische lagerbier kunt proeven. Dit bier van lage gisting, gebrouwen sinds 1966, is een referentie op het vlak van Belgisch pilsener. Eenmaal in een glas gegoten, kunt u de prachtige lichtgele kleur ontdekken die smaken en moutige en hoppige aroma's onthult.

De gelukkigen onder jullie die de Philips Perfectdraft-vuller bezitten, zullen het ook waarderen dat ze het kunnen proeven in het 6L-vat van Jupiler. Wat is er mooier dan na een lange zonnige dag uw favoriete tapbier rechtstreeks van huis te halen? Om jezelf aan te bieden of te trakteren, het Jupiler biervat zal ongetwijfeld populair zijn tijdens je proefavonden met vrienden.

Liefhebbers van alcoholvrije bieren zullen niet ontbreken. In feite is de Jupiler-brouwerij onlangs begonnen met alcoholvrij bier door u Jupiler 0,0% aan te bieden. Dit alcoholvrije bier neemt de aroma's en smaken van de klassieke Jupiler over en is een bier dat eerst wordt gegist voordat het wordt gedealcoholiseerd. Ze hoeft zich dus niet te schamen voor haar grote zus, omdat het haar zachte en dorstlessende kant perfect onthult.

En om uw proeverijen te verbeteren door ze meer precisie te geven, investeert u in het Chope Jupiler-glas om de smaken van uw favoriete pilsener beter te waarderen!

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 2 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Kom bij Club HOPT

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en geniet van jouw getrouwheidsvoordelen, exclusieve aanbiedingen en om onze nieuwkomers te ontvangen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2021 InterDrinks SAS