1. Home
  2. Flessen

Duits bier

42 producten

Sorteer op

Aanbevolen

dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating

2,50€

Volumekortingvanaf 2,30€

Ga je voor een traditionele pilsner? Een fris weissbier? Of kies je voor een dunkelbier? We hebben voor alle fans van Duitse bieren wat wils. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment.

Duits bier

Denk je aan de Duitse cultuur? Dan is bier waarschijnlijk een van de eerste woorden die bij je opkomt. Duitsland is een van de grootste bierproducenten in Europa. In Duitsland wordt daarnaast aardig wat bier gedronken, ze staan op de 3e plek met een consumptie van 101 liter bier per inwoner per jaar. In vergelijking, Nederland zien we pas terug op plek 12 met 78 liter bier per jaar. Pils is in Duitsland een van de meest populaire biersoorten. Andere veelvoorkomende soorten bier zijn weizenbier, helles, altbier, dunkelbier, schwarzbier en märzen.

Top 5 bekend Duits bier

In Duitsland zijn de meest verkochte Duitse bieren Oettinger, Krombacher, Bitburger, Veltins en Beck’s. Dit zijn niet direct ook de meest verkochte Duitse bieren in Nederland. Enkele populaire Duitse bieren in Nederland zijn Erdinger Weissbier, Früh Kölsch, Weihenstephaner Vitus, Paulaner Hefe-Weissbier, Franziskaner Weissbier en Schneider Weisse. Je hoort het al: voor de Nederlandse markt zijn ook veel wit- en blondbieren aantrekkelijk en zien we juist minder de verkoop van de reguliere pilsners.

Duitse bieren en het Reinheitsgebot

In Duitsland wordt er gebrouwen volgens het zogenaamd Reinheitsgebot. Hierin staat dat Duits bier uit slechts 4 ingrediënten mag bestaan: water, gerst, hop en gist. Waar andere landen volop experimenteren met fruit, kruiden en suikers blijven de meeste Duitse brouwerijen bij hun tradities. Vaak staat er op het etiket, wanneer een bier volgens het Reinheitsgebot gebrouwen is.

Duits bier kopen bij HOPT.nl

Wil je Duits bier bestellen? Dan ben je bij HOPT.nl aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment Duits bier, met populaire biermerken zoals Erdinger, Paulaner, Schneider Weisse, Franziskaner, Beck’s en nog veel meer. We bezorgen deze Duitse bieren direct bij jou thuis, binnen 1-2 werkdagen. Zo kan je snel van deze toppers genieten!

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Kom bij Club HOPT

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en geniet van jouw getrouwheidsvoordelen, exclusieve aanbiedingen en om onze nieuwkomers te ontvangen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2021 InterDrinks SAS