1. Home
  2. Budweiser

Budweiser

26 producten

Sorteer op

Aanbevolen

dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating
Flessen - Bud
Bud
1,69€/ stuk

26,95€

5,00€ Statiegeld inbegrepen

15,50€

19,95€

8,90€

Volumekortingvanaf 7,57€
het EK - Bud EK T-Shirt maat M
Bud EK T-Shirt maat M
19,95€/ stuk

19,95€

55,90€

in plaats van

62,80€

10,00€ Statiegeld inbegrepen

3,95€

in plaats van

19,95€

11,25€

in plaats van

15,00€

Heel de wereld kent Budweiser, maar heb je het zelf al gedronken? Dit Amerikaanse pils is inmiddels bezig om ook ons deel van de wereld door te breken. Bij ons onder de naam Bud, wat te maken heeft met de bijzondere geschiedenis van dit pils. Bestel het online en proef het met je vrienden!

Budweiser is een strak pilsje dat lekker doordrinkbaar is en smaakt naar meer. De brouwers van Budweiser doen er alles aan om de kwaliteit van hun bier zo constant mogelijk te houden. Een puur, zuiver pils moet het zijn, zonder bijsmaakjes. Met deze strategie kon Budweiser de Amerikaanse markt veroveren, zodat het daar nu het meest gedronken bier is. Wie in Amerika een café binnenstapt en achteloos een biertje bestelt, krijgt waarschijnlijk een Budweiser. Ook al zijn er inmiddels talloze bijzondere speciaalbieren te krijgen in de VS en weten Amerikanen ook onze bieren steeds meer te waarderen, Budweiser blijft de onbetwiste nummer één.

Budweiser bestel je online bij HOPT. Bijzonder is dat je bij ons ook vaten voor in je PerfectDraft kunt bestellen. Zo geniet je van een heerlijk koude, vers getapte Budweiser zonder dat je ervoor naar Amerika moet vliegen...

Budweiser of Bud?

In Amerika kun je niet om Budweiser heen. In Europa moet je er gek genoeg naar zoeken. Om te beginnen wordt het bij ons onder een andere naam verkocht: Bud. Dat heeft te maken met de geschiedenis van het bier en zijn naam. Budweiser werd zo genoemd als eerbetoon aan de brouwtraditie van het Tsjechische stadje ?eské Bud?jovice, dat in het Duits Budweis wordt genoemd. De eerste brouwer van Budweiser, Adolphus Busch, was zelf een geboren Duitser en wilde de biercultuur van zijn eigen land en van buurland Tsjechië bekend maken in Amerika. In Europa staat de naam Budweiser echter in de weg, want hier wordt die naam verdedigd door de Tsjechen. Dat zijn trotse bierdrinkers! En dus is het Amerikaanse Budweiser bij ons Bud. Kort maar goed!

Budweiser: brouwproces en smaakprofiel

Budweiser is één van de meest gedronken bieren ter wereld en de productie ervan is dan ook echte massa-productie. Des te verrassender is het daarom, dat Budweiser een bijzonder, uitgesproken traditioneel brouwproces kent, waarbij het bier op hout gerijpt wordt. Dit hout zul je overigens niet in het bier terugproeven, daar is het niet voor bedoeld. De tweede vergisting met houtsnippers zorgt ervoor dat bijsmaken van de vergisting, zoals appelzure toetsen of een boterachtig aroma, uit het bier verdwijnen. Dat zijn immers ongewenste smaakjes in een strak en verfrissend pilsener. Het hele brouwproces van Budweiser is gericht op die kwaliteit. Het pils van Budweiser moet doordrinkbaar, licht en soepel zijn.

Niet alleen het brouwproces, ook de ingrediënten van Budweiser zijn bijzonder. Behalve gerst en hop is er in dit pils namelijk ook rijst verwerkt. Bieren met rijst kennen we vooral uit Azië, rijst gaat bijvoorbeeld ook in het pils van Asahi. In Budweiser zorgt het voor een subtiel zoetje en voor een beter evenwicht in de smaak. Het smaakprofiel van Budweiser is dan ook echt evenwichtig, je zult er geen vreemde bijsmaakjes in ontdekken. Mede daarom is het een bier waar je van kunt blijven drinken. Bud staat voor ongedwongen gezelligheid, en wel op z’n Amerikaans.

Budweiser komt koud het beste tot zijn recht. Het is heerlijk uit het flesje, maar nog beter van de tap. Bij HOPT kun je vaten Budweiser bestellen voor in je thuistap van PerfectDraft. Vers getapt is een Budweiser een echte traktatie. Heerlijk voor bij de barbecue of om te serveren op een feestje met vrienden.

Budweiser online bestellen

HOPT heeft een groot assortiment Budweiser-producten, variërend van het vertrouwde flesje tot vaatjes voor de thuistap. Ook de elegante glazen kun je bij ons eenvoudig online bestellen. Zo breng je Amerika bij je thuis!

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 2 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Kom bij Club HOPT

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en geniet van jouw getrouwheidsvoordelen, exclusieve aanbiedingen en om onze nieuwkomers te ontvangen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2021 InterDrinks SAS