De Nr.1 in online speciaalbier

Discovery box

{"message":"Forbidden"}

Verzendcondities

Stevige verzendverpakking, direct verzonden.

Vanaf 7 uur zijn onze logistiek-medewerkers bezig om de bestellingen te verzamelen, klaar te maken en te verzenden. Bestellingen die voor 13 uur worden geplaatst zullen we dezelfde dag nog klaarmaken en verzenden via onze logistieke partner: DHL.

anti_breakage_packages1

Fles verpakking

Onze flessen worden apart verpakt in versterkte dozen, dit alles om ervoor te zorgen dat de producten je in originele en onbeschadigde staat bereiken. Onze dozen zijn zo ontworpen zodat zij 24 flessen kunnen bevatten.

anti_breakage_packages1

Het verpakken van een tapvaatje

Uiteraard kunnen wij ook tapvaatjes versturen. Deze dozen zijn zo ontworpen zodat deze 3 vaatjes kunnen bevatten. We gebruiken eco-vriendelijk gerecycled karton om de vaatjes te beschermen, zodat ook deze je in onbeschadigde staat zullen bereiken.

anti_breakage_packages1

Het verpakken van glazen

Onze glazen worden dubbel verpakt, in een aparte doos inclusief bubbeltjesfolie.

Verzending door DHL

map

We verzenden je bestelling via DHL. Onze bestellingen verzenden wij vanuit ons magazijn in Lille, Frankrijk. Na het verlaten van het magazijn ontvang je een e-mail met daarin de trackinglink van je bestelling. Zo kun je te allen tijde je bestelling volgen.

Levering in heel Nederland momenteel binnen 4-5 werkdagen* vanaf € 5,90. Wij leveren ook op ZATERDAG

*LET OP: orders die voor 13:00 zijn geplaatst zullen binnen twee dagen worden verzonden met onze logistieke partner DHL

We doen er op dit moment circa 2 dagen langer over om bestellingen te verwerken vanwege de grote hoeveelheid bestellingen. Bestel daarom wat eerder dan gewoonlijk als je de bestelling op tijd thuis wilt krijgen.Gewicht Nederland
0-22kg 5,90€
22-45kg 11,90€
46-68kg 17,90€
69-91kg 23,90€
92-114kg 29,90€