1. Huidige aanbiedingen
  2. Oktoberfest

Onze Oktoberfestaanbiedingen

41 producten
Sorteer opAanbevolen
dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating
26,99€

5,00€ Statiegeld inbegrepen.

26,99€

5,00€ Statiegeld inbegrepen.

Het Oktoberfest - Duitslands iconische bierfestival - is een belangrijk evenement in de wereld van het bier dat elk jaar in oktober in München, Duitsland, wordt gehouden. De festiviteiten vinden plaats gedurende 3 weken van de eerste zaterdag van de tweede helft van september tot en met de eerste zondag van oktober. Dit bierfestival is een gelegenheid om je onder te dompelen in de Duitse biercultuur en de wereld van het Beierse bier. Dit grote bierfestival wordt gekenmerkt door een optocht van mensen in traditionele Beierse klederdracht, bier per liter in een prachtige bierpul en Duitse culinaire specialiteiten met beroemde pretzels, braadworst – dat ontzettend lekker bij zuurkool en natuurlijk het Duitse bier van hoge kwaliteit!

Op het Oktoberfest kun je de Leffe laten staan en je bierkroes vullen met authentiek Duits bier zoals marzen, kellerbier en oktoberfestbier. Het Oktoberfest serveert nog steeds alleen bieren van Münchense brouwers rond het festivalterrein. Deze Beierse brouwerijen zijn ook verplicht om het Reinheitsgebot te respecteren, de Duitse zuiverheidswet die bepaalt dat voor het brouwen van bier slechts drie ingrediënten zijn toegestaan: mout, water en hop. Het originele Oktoberfest bierfestival werd georganiseerd door de Münchense brouwerijen Augustiner-Bräu, Löwenbräu, Paulaner-Bräu, Hacker-Pschorr-Bräu, Spatenbräu, Staatliches Hofbräu-München. Deze brouwerijen zullen een scala aan bieren serveren, waaronder lagerbieren, tarwe-'weiss' bier of donkere 'dunkel' bieren, maar ook klassieke Duitse bieren zoals Doppelbock, Weizenbock, hefeweizen en Dunkels weissbier..

Vind alle Oktoberfestbier bieren in ons speciaal voor het Oktoberfest gemaakte assortiment. Ontdek de beste bieren van het Oktoberfest en brouwsets om je eigen Duitse bierstijlen te brouwen en ervaar de sfeer van dit bierfestival van thuis uit.

LazyImage
Speciaalbier thuisbezorgd!Binnen 3-5 werkdagen thuisbezorgd.Onze leveringsvoorwaarden
LazyImage
Join the ClubMaak een account aan & profiteer van extra veel voordeel!Ons Loyaliteitsprogramma (Club Hopt)
LazyImage
Klantenreviews8,8/10
Onze klanten zijn dol op ons.EKOMI
8,88,6
x
LazyImage
>1600 SpeciaalbierenVan de beste brouwerijen ter wereld!Wie wij zijn!

LazyImage
LazyImage
LazyImage
LazyImage

LazyImage
LazyImage

Bekend VAN
LazyImage
LazyImage
LazyImage
LazyImage
LazyImage
LazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.