Tot 15% korting op PerfectDraft-vaten met onze wekelijkse deals!
Voorwaarden
filters

Sorteer op

Aanbevolen
Sorteer op

Aanbevolen

Laagste prijs

Hoogste prijs

Alc. %

Alc. %

Minder dan 5%

5 tot 8%

8 tot 10%

Meer dan 10%

Toon alle producten

Prijs

Prijs
filters

Sorteer op

Aanbevolen
Sorteer op

Aanbevolen

Laagste prijs

Hoogste prijs

Alc. %

Alc. %

Minder dan 5%

5 tot 8%

8 tot 10%

Meer dan 10%

Toon alle producten

Prijs

Prijs

Onze Oktoberfestaanbiedingen

filters
filters

0 producten

  Wat is Oktoberfest?

  Het Oktoberfest - Duitslands iconische bierfestival - is een belangrijk evenement in de wereld van het bier dat elk jaar in oktober in München, Duitsland, wordt gehouden. De festiviteiten vinden plaats gedurende 3 weken van de eerste zaterdag van de tweede helft van september tot en met de eerste zondag van oktober. Dit bierfestival is een gelegenheid om je onder te dompelen in de Duitse biercultuur en de wereld van het Beierse bier. Dit grote bierfestival wordt gekenmerkt door een optocht van mensen in traditionele Beierse klederdracht, bier per liter in een prachtige bierpul en Duitse culinaire specialiteiten met beroemde pretzels, braadworst – dat ontzettend lekker bij zuurkool en natuurlijk het Duitse bier van hoge kwaliteit!

  Op het Oktoberfest kun je de Leffe laten staan en je bierkroes vullen met authentiek Duits bier zoals marzen, kellerbier en oktoberfestbier. Het Oktoberfest serveert nog steeds alleen bieren van Münchense brouwers rond het festivalterrein. Deze Beierse brouwerijen zijn ook verplicht om het Reinheitsgebot te respecteren, de Duitse zuiverheidswet die bepaalt dat voor het brouwen van bier slechts drie ingrediënten zijn toegestaan: mout, water en hop. Het originele Oktoberfest bierfestival werd georganiseerd door de Münchense brouwerijen Augustiner-Bräu, Löwenbräu, Paulaner-Bräu, Hacker-Pschorr-Bräu, Spatenbräu, Staatliches Hofbräu-München. Deze brouwerijen zullen een scala aan bieren serveren, waaronder lagerbieren, tarwe-'weiss' bier of donkere 'dunkel' bieren, maar ook klassieke Duitse bieren zoals Doppelbock, Weizenbock, hefeweizen en Dunkels weissbier..

  Live Oktoberfest online met HOPT

  Oktoberfest 2021 in München is dan wel geannuleerd, maar er is geen reden om verdrietig te zijn! HOPT laat je deze fantastische bierervaring alsnog beleven, in het comfort van je eigen huis! Vind NU alle Oktoberfest-bieren in onze brede bierselectie, speciaal gemaakt voor het online Oktoberfest, evenals vele andere Duitse bieren die jou meenemen op reis naar alle uithoeken van Duitsland. Ontdek Duitsland met onze Oktoberfest Box, met vele bieren, 2 glazen en exclusieve gadgets om de sfeer van het grote Beierse volksfeest bij jou thuis te creëren! Proef de beste Oktoberfest-bieren op fles, zoals Paulaner Oktoberfest Bier, maar ook op vat met PerfectDraft dankzij Löwenbräu Oktoberfestbier en Spaten Oktoberfestbier. PROST!

  Bier veilig en snel aan huis!

  Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

  * Onze leveringsvoorwaarden

  Uw loyaliteit wordt beloond

  Maak een account & ontvang extra voordeel!

  Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

  Reviews 8,8/10

  Bierdrinkers zijn dol op ons.

  eKomi

  Méér dan 50 vaten.

  Van de beste brouwerijen ter wereld!

  Wie zijn wij?

  Verspil geen druppel!

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

  Bekend VAN

  Onze PerfectDraft biertaps bieden je de ultieme biertap ervaring in uw eigen huis, met een selectie van meer dan 50 verschillende vaatjes bier.

  PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien. Bezoek deze website om het dichtstbijzijnde inleverpunt voor uw e-waste te vinden: http://www.wecycle.nl.

  Met trots voor u gebrouwen, geen 18 geen alcohol

  Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18

  ©2023 PerfectDraft Europe SAS