filters

Sorteer op

Aanbevolen
Sorteer op

Aanbevolen

Laagste prijs

Hoogste prijs

Moeilijkheidsgraad

Moeilijkheidsgraad

Beginner (16)

Expert (7)

Gevorderd (11)

Type Kit

Type Kit

Beer Kit refills Kit (13)

Brouwkit (10)

Brouwkit en bottelset (10)

Alc. %

Alc. %

Minder dan 5%

5 tot 8%

8 tot 10%

Meer dan 10%

Toon alle producten

Brouwerij

Brouwerij

Saveur Bière (35)

filters

Sorteer op

Aanbevolen
Sorteer op

Aanbevolen

Laagste prijs

Hoogste prijs

Moeilijkheidsgraad

Moeilijkheidsgraad

Beginner (16)

Expert (7)

Gevorderd (11)

Type Kit

Type Kit

Beer Kit refills Kit (13)

Brouwkit (10)

Brouwkit en bottelset (10)

Alc. %

Alc. %

Minder dan 5%

5 tot 8%

8 tot 10%

Meer dan 10%

Toon alle producten

Brouwerij

Brouwerij

Saveur Bière (35)

Bierbrouw Pakket: zelf je eigen bier brouwen!

filters
filters

35 producten

Zin om iets nieuws te proberen? Brouw je eigen bier! HOPT laat je niet alleen een wereld van bier proeven, maar inspireert je ook om zelf een bierbrouwpakket te proberen. Onze bierbrouwpakketten ofwel beer kits zijn voor veel thuisbrouwers de eerste kennismaking met het brouwproces. Daarnaast blijven ze de perfecte vingeroefening voor wie af en toe wat brouwt. Meer ervaren? Ook voor andere brouwartikelen kun je terecht in de webwinkel van HOPT.

Bierbrouwpakket om zelf bier te brouwen

Bierbrouwen is een heerlijke hobby. Letterlijk, want je inspanningen worden beloond met heerlijk bier. Of toch meestal… Leer van je fouten en verbeter je bier! Met onze bierbrouwpakketten voor speciaalbier verklein je het risico op mislukkingen, omdat alles in één pakket zit. Hiermee heb je alle ingrediënten in de juiste verhoudingen, inclusief de basisbenodigdheden. Daarna begint het avontuur van proeven en verfijnen. Bier is kunst, maar bier is óók natuur. Je geeft je over aan de grillen van biergist, blijft proberen de gist te temmen en stuurt bij zodat de gist doet wat jij wilt…

Thuis bierbrouwen met een bierbrouwset

Als bierliefhebber ben je misschien al eens gaan kijken bij een professionele brouwerij. Wat daar gebeurt kun je op kleine schaal thuis nabootsen, al zul je door het verschil in brouwvolume wel met extra uitdagingen te maken krijgen. Vroeger begonnen veel thuisbrouwers eenvoudigweg met een soeppan en wat oude beugelflessen. Van oud brood en gist van de bakker maakte je al een soort bier, maar wel met weinig alcohol. Dit is een mooie oefening, maar eigenlijk onnodig.

Zelf bier maken met een pakket is eenvoudiger én leuker. In de bierbrouwset van HOPT vind je de geschrote mout die de basis vormt van een echt bier. Ook heb je hiermee de juiste hop en echt biergist. Met de bijgeleverde apparatuur bereik je verbluffende resultaten en leg je de basis voor je eigen thuisbrouwerij.

Zelf bier maken? Pakketten genoeg!

In onze bierbrouwpakketten maken we onderscheid tussen beer kits voor beginners en bierbrouwsets voor gevorderden. Brouwen vereist echt enige oefening. We raden je daarom aan om te beginnen met een soepel blond bier, voordat je met stijlen als IPA aan de slag gaat. Gaandeweg krijg je het echt wel in de vingers en dan zal het als vanzelfsprekend voelen om wat meer te experimenteren.

Verschillende varianten speciaalbier proberen? Brouw je eerste blonde bier nog eens, maar nu met extra hop. Of verrijk je IPA met wat donkere mout. Een ander idee is je eigen gisten kweken uit een fles Westmalle, om dit krachtige gist vervolgens los te laten op je brouwsel. Je zult merken wat voor verschil dat maakt!

Bierbrouwpakketten kiezen

Bij de allereerste beer kits laat je jouw keuze afhangen van je eigen niveau. Het helpt zeker als je ervaring hebt met koken of bakken, maar brouwen is wel echt iets heel anders. Het beginnerspakket maakt je vertrouwd met de basis. Daarna kun je de volgende stap gaan zetten met onze bierpakketten voor gevorderden. Ga je verder met een meer verfijnd blond bier, waag je je aan een tripel of ga je voor een IPA?

Ruim assortiment speciaalbier

HOPT helpt je graag om jouw creaties naar een hoger niveau te tillen. Kijk eens naar ons uitgebreide assortiment brouwartikelen, waarmee je jouw thuisbrouwerij perfectioneert. Witbier, bruin bier of pils: we hebben het allemaal in huis. HOPT legt de basis van jouw thuisbrouwerij met bierbrouwpakketten die laagdrempelig en tegelijk ook plezierig uitdagend zijn. Wij bieden daarnaast ook pakketten aan die geschikt zijn om aan iemand cadeau te doen. Bier is te lekker om niet te delen en dat geldt ook voor je bierbrouwhobby!

Beer kit bij HOPT bestellen

Ervaren thuisbrouwers weten de webshop van HOPT goed te vinden voor hun bierbrouwset. Vele beginnende brouwers gingen je voor en zijn nog steeds onze klant. Sluit je aan, HOPT wenst je veel succes!

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 PerfectDraft Europe SAS