1. Home
  2. Brasserie Bosteels

Brasserie Bosteels

53 producten

Sorteer op

Aanbevolen

dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating

39,99€

5,00€ Statiegeld inbegrepen

13,95€

Volumekortingvanaf 11,86€

39,99€

5,00€ Statiegeld inbegrepen

12,95€

Volumekortingvanaf 11,91€

9,50€

Volumekortingvanaf 8,07€

19,96€

in plaats van

22,69€

86,88€

in plaats van

90,88€

10,00€ Statiegeld inbegrepen

109,90€

in plaats van

119,97€

15,00€ Statiegeld inbegrepen

39,90€

84,29€

in plaats van

89,88€

10,00€ Statiegeld inbegrepen

9,90€

Volumekortingvanaf 9,11€

De bieren van brouwerij Bosteels zijn bij velen geliefd: Pauwel Kwak, Tripel Karmeliet, het champagnebier DeuS… Het zijn tijdloze klassiekers die je wilt blijven proeven. Dat kan met HOPT, want in onze webwinkel hebben deze inspirerende bieren een vaste plek. Bestel ze hier en geniet thuis!

Brouwerij Bosteels is gevestigd in Buggenhout, tussen Gent en Brussel. Sinds 1791 brouwt men op dezelfde locatie bier. Brouwerij Bosteels heeft gevoel voor traditie, dat herken je terug in hun bieren. Pauwel Kwak is beroemd door het koetsiersglas, dat herinnert aan de tijd van paard-en-wagen en koetsiers die hun biertje genoten terwijl ze hobbelend over de kasseien gingen; Tripel Karmeliet is met z’n drie granen een ode aan hoe er vroeger werd gebrouwen. Tegelijk is Bosteels een moderne brouwerij die goed weet wat de bierdrinkers willen. De bieren van Bosteels zijn in korte tijd uitgegroeid tot echte klassiekers in België en inmiddels weet Bosteels ook de rest van de wereld te veroveren.

Voor de heerlijke bieren van Bosteels hoef je je huis niet meer uit: je bestelt ze snel en eenvoudig in de bierwebshop van HOPT.

Bosteels: ondernemen in traditie

1791, dat is een jaartal dat ze bij brouwerij Bosteels goed in hun geheugen hebben geprent. In dat jaar werd de brouwerij opgericht door Everarist Bosteels. De brouwerij is altijd op dezelfde locatie blijven brouwen, maar zeker niet altijd dezelfde bieren. Brouwerij Bosteels heeft altijd goed gelet op de interesses van het publiek. In de achttiende en negentiende eeuw bediende brouwerij Bosteels de lokale markt, dus Buggenhout en omgeving. In de twintigste eeuw werd hier het Bosteels Pils gebrouwen, dat ook elders in België gewaardeerd werd. Toen er meer belangstelling kwam voor tripels en donkere bieren, bracht brouwerij Bosteels Tripel Karmeliet en Pauwel Kwak op de markt. Dit assortiment is inmiddels nog aangevuld met de verfijnde DeuS en Monte Cristo.

Brouwerij Bosteels heeft dus goed gereageerd op de veranderende vraag en deed dat ook steeds met een aansprekend verhaal. Zowel de Tripel Karmeliet als Pauwel Kwak refereren aan de bierhistorie, waarbij Tripel Karmeliet zelfs op een echt oud recept werd gebaseerd. Maar inspelen op de vraag en een goed verhaal vertellen alleen is niet voldoende, de grote kracht van Bosteels zit toch echt in de kwaliteit. Tripel Karmeliet bestaat pas sinds 1996, maar is niettemin een rotsvast onderdeel van de Belgische biercultuur; het bier onderscheidt zich ook echt van andere tripels door het bijzondere graankarakter. Zoals een goede liedjesschrijver een liedje kan bedenken dat klinkt alsof je het al jaren kent, zo kan brouwerij Bosteels bieren bedenken die smaken alsof ze er altijd al geweest.

Bosteels bieren

Het assortiment van brouwerij Bosteels bestaat uit vier vaste bieren, die kunnen worden onderverdeeld in paren. Tripel Karmeliet (8,5%) en DeuS (11,5%) staan naast elkaar als stevige tripel en zwaar, benevelend blond bier. Pauwel Kwak (8,5%) en Monte Cristo (11,5%) zijn het donkere paar, met in beide tonen meer tonen van karamel, dat in Monte Cristo uitpakt als een echte gerstewijn. Wat al deze bieren gemeen hebben is dat het echte degustatiebieren zijn, waar je lang van kunt genieten. Ze zijn heerlijk bij een smakelijk diner of gewoon zo, misschien met een blokje kaas erbij.

Bosteels bieren bestellen

De beroemde en geliefde bieren van Bosteels kun je gemakkelijk online bestellen bij HOPT. In onze webwinkel kun je de verschillende bieren los bestellen, maar je kunt ook een goede voorraad bestellen. Om de brouwerij echt goed te leren kennen kun je ook bierpaketten bestellen of zelf een selectie maken van de bieren van Bosteels die jouw favoriet zijn. HOPT laat je de beste bieren thuis ontdekken.

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 2 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Kom bij Club HOPT

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en geniet van jouw getrouwheidsvoordelen, exclusieve aanbiedingen en om onze nieuwkomers te ontvangen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2021 InterDrinks SAS