1. Home
  2. Bierglazen

Koop je bierglazen tegen de laagste prijs!

23 producten

Sorteer op

Aanbevolen

dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating

13,95€

Volumekortingvanaf 11,86€

12,95€

Volumekortingvanaf 11,91€

12,95€

Volumekortingvanaf 11,91€

9,90€

Volumekortingvanaf 8,41€

12,95€

Volumekortingvanaf 11,00€

11,90€

Volumekortingvanaf 10,94€

10,90€

Volumekortingvanaf 10,03€

8,91€

Volumekortingvanaf 8,19€

9,50€

Volumekortingvanaf 8,07€

8,90€

Volumekortingvanaf 7,57€

6,95€

Volumekortingvanaf 5,90€

8,90€

Volumekortingvanaf 7,56€

9,90€

Volumekortingvanaf 9,11€

9,90€

Volumekortingvanaf 9,11€

12,90€

Volumekortingvanaf 11,87€

12,95€

7,90€

Volumekortingvanaf 7,27€

Net als bij wijn het glas heel belangrijk is om de wijn tot zijn recht te laten komen, is het juiste bierglas essentieel. Zoek het glas uit waarin je bier het lekkerste smaakt en waarin je alle aroma's ten volle kunt ruiken! Veel van onze topbrouwerijen hebben hun eigen glas en bij Hopt vind je alle mooie en trendy bierglazen. Deze nummer 1 webshop voor speciaalbier heeft ook een prachtige collectie en een enorme keus aan bierglazen. We hebben de glazen los, maar ook in mooie gift packs en geschenkverpakkingen samen met het bier. Origineel als cadeau aan een dierbare of voor jezelf!

Bij al onze artikelen vindt je uitgebreide informatie om een goede glaskeuze te kunenn maken: capaciteit (in centiliter of liter), duidelijke foto's en natuurlijk de naam van de brouwerij. Enorm veel brouwerijen zijn vertegenwoordigd op de site van Hopt. Dankzij onze filters op de site kun je in een paar klikken je favoriete brouwerijen selecteren. Onder de vertegenwoordigde merken vind je onder meer de Brouwerij Huyghe, Brouwerij Delirium Tremens, de Abdij van Chimay of Hoegaarden. Naast de naam van de brouwerij, kun je ook filteren op een land: Frankrijk, Duitsland, Canada, Engeland en vele andere landen waarin ambachtelijk speciaalbier wordt gebrouwen. Een andere zoekmogelijkheid is de vorm van het bierglas, wat zeer belangrijk is bij het proeven van een bier: kelkglas, ballonglas, fluit, steelglas, tulpenglas of bierbeker. Verder zijn er ook brouwerijen die hun glas in groot formaat verkopen, waardoor het mogelijk is om een fles van meer dan één liter in één glas te gieten. Ontdek ook onze selectie bierkroezen en bierpullen waarin je net als bij het Oktoberfest, het Duitse bierfestival uit München, maar liefst een halve liter bier kunt tappen.

De keuze van het juiste type glas is belangrijk bij het ten volle proeven van je mooie speciaalbiertje! In feite wordt elke vorm van glas bestudeerd om bepaalde kenmerken van het bier te accentueren in functie van zijn stijl. Witbier komt doorgaans meer tot zijn recht in een recht glas, terwijl Belgische Blonde bieren vaak in een tulpglas worden geserveerd. Er zijn ook enkele vormen van glazen die ideaal zijn voor het drinken van elk type bier. Glazen met een transparant glas zijn natuurlijk het fijnst omdat je de kleur van je bier wilt bewonderen. Ook het tekuglas is geschikt voor bieren van alle kleuren, blond, amber, witbier of donker bier. Het heeft immers de beste kenmerken van de andere glazen: de lange voet om te voorkomen dat het bier opwarmt, de tulpvormige rand om prettig je lippen om het glas te zetten, en de brede basis van het ballonglas dat zich geleidelijk vernauwt tot de bovenkant van het glas om de aroma's te concentreren en een mooi schuim te verkrijgen. Om een snel overzicht te krijgen van het glas dat perfect zou zijn voor jouw bier, aarzel niet om onze pagina "Het juiste glas zal je proeverij verbeteren" te raadplegen, waar alle geheimen wiren prijsgegeven om je te helpen het juiste bierglas te kiezen. Daarnaast hebben we heel originele glazen zoals het Kwak-glas, de Corne dus bois des pendus van Hout of la Botte. Dit zijn ook prachtige cadeaux voor de verzamelaars!

Bij Hopt kun je eenvoudig en snel meerdere merkglazen te bestellen. Wij gebruiken heel stevige antibreuk verpakkingen die heeft heeft bewezen, dat onze breekbare artikelen veilig bij de klant thuis wordt bezorgd. Ons enthousiaste klantenserviceteam staat voor je klaar vragen heeft over een artikel. Wij zijn bereikbaar via e-mail en telefoon op het nummer dat op deze pagina is aangegeven.

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Kom bij Club HOPT

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en geniet van jouw getrouwheidsvoordelen, exclusieve aanbiedingen en om onze nieuwkomers te ontvangen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2021 InterDrinks SAS