Bierglazen

Filters
Brouwerij
ImageImage
Prijs

181 producten

Sorteer opAanbevolen
dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating

Bierglazen bestellen doe je uiteraard bij HOPT. Als bierliefhebber ben je vast een regelmatige bezoeker van onze online winkel van speciaalbier. Vaak worden deze bieren gepresenteerd in hun eigen speciale bierglas dat trots de naam van de brouwerij draagt. Wist je dat je bierglazen met een merknaam kunt bestellen, versierd met de namen van uw favoriete brouwers? Saveur Bière en HOPT bieden bierglazen met een merknaam aan om van je biermoment de beste ervaring te maken die het kan zijn!

Net als ons enorme assortiment flessenbieren hebben we glaswerk van een groot aantal brouwerijen. Blader door onze website of gebruik onze zoekfunctie om het perfecte bierglas voor uw favoriete brouwsel te vinden. Mooie rechte glazenhebben we van b.v. Brasserie Huyghe - de brouwerij achter het wereldberoemde Delirium Tremens, Abbaye de Chimay, Leffe, BrewDog, Hoegaarden, Leffe en nog veel meer.


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKEND

VAN


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.