65 producten
Sorteer opAanbevolen
dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating
11,16€
in plaats van13,95€
26,95€
Volumekortingvanaf 25,36€
21,56€
in plaats van26,95€
47,92€
in plaats van59,90€
83,11€
in plaats van89,85€

15,00€ Statiegeld inbegrepen.

229,00€
in plaats van279,00€

5,00€ Statiegeld inbegrepen.

Zoals elk jaar nadert Vaderdag snel en je hebt nog steeds je Vaderdag geschenk niet gevonden? Je vraagt je af welk cadeau je hem kunt geven want je hebt een tekort aan originele cadeau-ideeën? Hij heeft al sokken, wijn en een sleutelhanger? Die parachute spro,g is net boven je budget? Geen paniek! Hopt heeft het perfecte cadeau ook dit jaar voor jou vader!

Is je vader een bierliefhebber? Waarom ruilt je de jaarlijkse aftershave niet in voor een paar goed gekozen bieren dit jaar? Laat hem kennismaken met de wereld van het ambachtelijke bier door middel van een ruime keuze aan geweldige IPA's, Belgische Ales, Stouts, Porters and Lagers. Misschien is een geschenkset een betere keuze? Onze knaller "Top Dad" met vier ambachtelijke bieren zal hij zeker waarderen! Of liever een brouwkit waarmee hij in zijn eigen keuken aan de slag kan om zelf bier te gaan brouwen? We hebben sets voor beginners en gevorderden in elke bierstijl.

Op zoek bent naar een persoonlijk geschenk voor dé man in je leven? Stel dan een uniek bierpakket samen en kies uit de 1800 bieren op onze website. Bij HOPT zetten we ons in om jou het beste bier te brengen. Wij beschikken over een enorm gamma bieren van uitzonderlijke internationale brouwerijen die top bieren brouwen, elk met een unieke stijl en smaak. Bekijk de Zweedse brouwerij Omnipollo, superbrouwers met een talent voor het brouwen van nieuwe, originele en verrassende bierrecepten. Of wat denk je van de Engelse Thornbridge brouwerij met haar Engelse know-how, die traditie en innovatie combineert. Of je vader of partner nu een hipster, een klassiek type of een nerd is, hij is uniek en onvervangbaar! En we hebben het perfecte geschenk voor elke vader, dankzij ons gevarieerde aanbod van ambachtelijke bieren in flessen of blikjes. Er zijn letterlijk honderden van onze cadeau-ideeën voor het maken van een origineel geschenk, een geschenk waarvan we zeker weten dat het een schot in de roos is!

Is je vader een fan van een bepaalde brouwerij? Verras hem dan met een bierglas of een bierpakket met merknaam van zijn favoriete brouwerij. We hebben een ruime keuze aan bierglazen van iconische Belgische brouwerijen zoals Tripel Karmeliet, Kwak, Cuvée des trolls, Duvel, Leffe, Orval, Gouden Carolus, en meer.... Of nog een ander geweldig cadeau-idee: geef hem een thuistap PerfectDraft met een assortiment van 6 liter vaten om te genieten van een perfect getapt biertje en hem tot koning van de barbecue te bekronen. Een uniek geschenk dat perfect past bij het barbecueschort dat het afgelopen jaar werd aangeboden!

Als je de smaak van je vader niet goed kent, laat hem dan zelf zijn favoriete bieren kiezen door onze E-cadeaubon te geven. We hebben deze cadeaubonnen vanaf €30 on line. Een mooie verrassing als je niet weet waar je he: blij mee maakt. Dit geschenk is ook bruikbaar voor alle orginele glazen en brouwartikelen op onze website. Haal je vaderdag geschenken op tijd in huis met onze snelle en voordelige bezorging in breukvaste verpakking. Hiermee komt elk cadeau in perfecte staat aan. Een kaartje erbij en je geschenk is compleet!


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.