39 producten
Sorteer opAanbevolen
dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating
1,89€
Volumekortingvanaf 1,66€
Discover World Beer Awards
2,39€
Volumekortingvanaf 1,79€
World Beer Awards
Flessen - Malheur 10
Malheur 10
Malheur4/52,75€/ stuk
2,75€
2,59€
2,59€
2,02€
in plaats van2,69€
Flessen - Pietra
Pietra
Brasserie Pietra4/52,59€/ stuk
2,59€

Wat zijn de World Beer Awards?

De World Beer Awards is hét event van brouwers, waar de beste bieren te wereld worden geproefd en beoordeeld. De World Beer Awards kent verschillende prijzen toe aan bieren, zoals hun smaak, hun design, etc, etc. Een voorwaarde om opgenomen te worden voor de World Beer Awards is dat op het moment dan men het bier beoordeelt, het speciaalbier ook wel daadwerkelijk te verkijgen is. Met de World Beer Awards worden dus geen bieren opgenomen welke niet meer worden geproduceerd.

Wat betreft de prijzen van de Word Beer Awards, kunnen we deze indelen in Smaak & Ontwerp. Qua smaak, zijn de prijzen van World Beer Awards gegroepeerd in verschillende stijlen, biersoort of de manier van bier bereiding. Per land zijn er bij de World Beer Awards 9 verschillende categoriëen, onderverdeeld in subcategorieën, denk hier aan: Donker bier, gearomatiseerd bier, IPA, Lager, Pale Ale, Zuur bier, Speciaalbier, Stout & Porter en Tarwebier. De bieren in dezelfde subcategorie worden blind geproefd door een jury bestaande uit professionele brouwers, gastronomische journalisten en distributeurs. Het winnende bier wordt beschreven als het beste bier van het land in zijn subcategorie. Er zijn ook speciale vermeldingen en medailles te winnen bij de World Bier Awards. Zo krijgt het beste bier de gouden medaille, het opvolgende bier de zilveren medaille en is er ook nog een bronzen medaille te verdelen. Zoals gezegd zijn er ook eervolle vermeldingen van speciaalbieren die het podium net niet gehaald hebben. Op het eind van de uitreiking wordt voor elke hoofdcategorie een finale georganiseerd met de winnende bieren om zo de beste bieren ter wereld te bepalen.

Wat de ontwerpcategorieën betreft, beoordelen zij het algemene of specifieke aspect van een fles of verpakking. Er zijn 5 categorieën voor design die verdeeld zijn in subcategorieën van landen: het beste totaalontwerp, het beste ontwerp voor een fles, het beste ontwerp voor een label, het beste assortiment dat de beste flessem met dezelfde grafische consistentie onderscheidt en tenslotte het beste ontwerp voor een bierverpakking.

De beste bieren ter wereld volgens de World Beer Awards:

Gespecialiseerd in de online verkoop van ambachtelijke bieren, houdt HOPT zich op de hoogte van wat er gebeurt in de wereld van het bier. Wij zetten ons in om alle liefhebbers van traditioneel bier kennis te laten maken met alle bieren die de World Beer Awards hebben gewonnen. Laat ons u enkele bieren uit onze speciale bierkelder WBA 2019 voorstellen om te proeven tijdens uw volgende proeverijen:

De Franse bieren zorgden voor een sensatie bij de World Beer Awards, met name dankzij de Mont Blanc Cristal IPA, een bier gebrouwen door de brouwerij Mont Blanc, die de medaille voor de beste sessie in de IPA-categorie won. Het is een blond bier met tonen van citrusvruchten, bloemen, mout en hop, met een lichte bitterheid op de afdronk.

De microbrouwerij Brunehaut, gespecialiseerd in het biologisch brouwen van bier, werd meerdere malen bekroond en ontving medailles op de Beer International Recognition Awards 2011. Dit jaar is het de Brunehaut Blonde Bio die werd opgemerkt op de World Beer Awards 2019, het werd uitgeroepen tot beste glutenvrije bier ter wereld in de categorie Specialiteit. Hoewel dit Belgisch bier biologisch en glutenvrij is, vergis je je niet, is het niet alleen voorbehouden aan intolerante mensen en kan het de smaakpapillen van elke goede bierliefhebber verrassen. Gekleed in een mooie gouden kleur en een klein wit schuim is dit bier verfrissend dankzij zijn moutige, fruit- en gistsmaken.

De Ieren kwamen ook weg met medailles. Het is geen verrassing dat Guinness West-Indië Porter als eerste in de categorie Strong Porter Stout & Porter is geplaatst. De beroemde brouwerij die Guinness brouwt heeft zich dit jaar kunnen profileren met een zwart bier met aroma's van chocolade, geroosterde mout en karamel.


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.