Tot 15% korting op PerfectDraft-vaten met onze wekelijkse deals!
Voorwaarden

Verzending bij HOPT

Onze passie voor bier gaat tot aan de levering

Algemeen goed om te weten

Gratis levering met Chronopost bij aankoop van 100 EUR of meer : uitgezonderd het bierabonnement en de Beery Christmas. Verzend- en levertijden variëren in realtime. Doorgaans wordt een bestelling in 1 à 2 dagen bezorgd in heel België. De datum waarmee we akkoord gaan, is de datum die wordt aangegeven tijdens het bezorgproces bij de stap “Aflevermethode”. In piektijden (rondom Vaderdag, Black Friday en de decembermaand) duurt de bezorging soms enkele dagen langer. Reken dan op 3-5 werkdagen voor heel België voordat je pakket wordt thuisbezorgd. Bestel dan voor meer dan 100 EUR en geniet van gratis verzending (exclusief het abonnement).

Verpakking van Flessen

Onze bieren worden in aparte kartonnen verpakking geplaatst met versterkte tussenschotten, om alle kans op breuk te vermijden. Onze kartonnen verpakking kan tot 24 flessen bevatten, deze staan allemaal mooi rechtop voor de veiligheid.

Verpakking van PerfectDraft Vaten

Onze kartonnen verpakkingen zijn geoptimaliseerd om tot 3 vaten in 1 doos te kunnen houden. We gebruiken milieuvriendelijk isolatiemateriaal om de vaten te verpakken en te beschermen tegen stoten.

Verpakking van Glazen

Onze glazen zijn dubbel beschermd! Naast een doos zijn ze omwikkeld met versterkte plastic bellenfolie wat een luchtkussen geeft voor de tweede doos.

We werken samen met DHL Home om jou de beste levering te kunnen aanbieden tegen de beste prijs. Leveringskosten kunnen afhangen van het gewicht en grootte van jouw bestelling.

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, PerfectDraft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 PerfectDraft Europe SAS