133 producten
Sorteer opAanbevolen
dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating

To Øl is een speciaalbier brouwerij uit Denemarken die een ode brengt aan het bier. Althans, als je je brouwerij, "Twee Bier"" noemt dan is dat ons inziens een ode aan het bier. Of... gezamelijk bier drinken in ieder geval, dat is altijd beter dan alleen. 

We gaan je het complete verhaal van de twee Deense vrienden die elkaar ontmoeten en zodoende een brouwerij oprichten, onthouden. We houden het bij de verkorte versie: ze ontmoetten elkaar, waren gek op bier en brouwen, hebben samen een brouwerij opgericht en brouwden hierna nog lang en gelukkig (voor ons). Wat wij je wel graag wilen vertellen is dat To Øl bekend staat om zijn eigenzinnige labels met Danish Design (want de Denen zijn erg trendy!) en ook haar recepten mogen er zijn! Speciaalbier gebrouwen door een brouwerij die behoort tot de top 100 beste brouwerijen ter wereld, dat moet wel lekker zijn. 


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.