Tot 15% korting op PerfectDraft-vaten met onze wekelijkse deals!
Voorwaarden

RECYCLEER JOUW PERFECTDRAFT VATEN

Jouw vaten teruggeven brengt jou geld op!

Vanaf het moment dat jouw vaten binnengebracht worden in het DPD-punt, kan je jouw biertegoed binnen 24- 48 uur verwachten in jouw HOPT-wallet : 5 euro per leeg vat!

Bij HOPT weten we dat recycleren belangrijk is... en wij maken het je heel gemakkelijk! Je krijgt 5 euro in biertegoed per leeg vat dat je teruggeeft aan HOPT!

Hoe werkt het precies?

Heel simpel!

Nog enkele veelgestelde vragen (59)

  • 1.Welke vaten kan ik terugsturen? Wij accepteren alle 6 liter vaten uit de PerfectDraft serie, maar geen andere vaatjes.
  • 2. Hoeveel PerfectDraft-vaten kan ik retourneren? Als je drie lege vaten hebt, kun je ze terugbrengen. Onze labels zijn afgesteld voor het gewicht en de grootte van 3 vaten. Het is niet mogelijk om meer of minder vaten per pakket terug te sturen. Dit is de enige manier om de vaten aan ons terug te sturen en er zijn geen kosten aan verbonden voor jou.
  • 3. Heb ik een account bij HOPT nodig om de PerfectDraft vaten te retourneren? Ja, een actieve account is noodzakelijk zodat wij €15 in je wallet kunnen zetten voor elke geretourneerd pakket van 3 lege vaatjes.
  • 4.Hoe krijg ik het statiegeld? Zodra wij de vaten hebben ontvangen, ontvangt je een tegoed in de HOPT Wallet binnen 24 tot 48 uur.
Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, PerfectDraft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 PerfectDraft Europe SAS