1. Home
  2. Brouwerij De Brabandere (Bavik)

Brouwerij De Brabandere (Bavik)

15 producten
Sorteer opAanbevolen
dropdown-arrow
Beste Deals
Aanbevolen
Best verkocht
Nieuw
Laagste prijs
Hoogste prijs
Ratebeer Rating

De brouwerij De Brabandere uit België is bekend van Bavik Pony Stout, de reeks Petrus Pale Ale bieren en haar Sour Ales. Al in 1894 werd de brouwerij opgericht door Adolphe de Brabandere. Later datzelfde jaar brouwde zijn zoon Joseph het eerste bier van de brouwerij. Na zijn dood in 1929 werd de Belgische brouwerij overgenomen door zijn kleinzoon Albert, wiens talent en enthousiasme een enorme groei gaf.

In de jaren '50 werd de brouwerij een biergroothandelaar, maar in de jaren '70 van de vorige eeuw, toen de biermarkt door de hausse in de supermarkt achteruitging, richtte Bavik zijn aandacht op de horecasector, een markt die de afgelopen 40 jaar verder is gegroeid.

In 1982 lanceerde de brouwerij het bier Petrus. Ze werd ook de sponsor van de voetbalploeg van Waregem, waardoor hun bier populair werd in l Europa. In de brouwerij wordt inmiddels leiding gegeven door Ignace de Brabandere, de vierde generatie van dit talentvolle familiebedrijf.


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.