De Nr.1 in online speciaalbier

Session IPA Assortiment

check icon Your address email has been added
close icon

Session IPA Assortiment

Session IPA's, Licht, verfrissend maar lekker hoppig. Daar worden wij hoppy van!

4.15°

  • Session IPA Assortiment

De Session IPA's, boordevol hop, maar dankzij een lager alcoholpercentage licht en verfrissend. Speciaal voor IPA-day hebben wij de "hoppers" voor jullie op een rij gezet:

Session IPA van Brouwerij Kees, een IPA van de Nederlandse brouwerij van Kees Bubberman, licht, smaakvol met boordevol hop en groteske smaken van citrus.

AM : PM van Brouwerij Thornbridge, een bier dat geschikt is voor de vroege uurtjes of de late avonden. Het maakt eigenlijk niet uit wanneer je het drink, het is een gemakkelijke en toegangkelijke session IPA, met een licht fruitig aroma en smaken van noten, ananas, guave, met een aangenaam hop bittertje in de afdronk.

 

 

All Day IPA van de Amerikaanse brouwerij Founders, Fouders is één van de meest prestigieuze craft beer brouwerij in de VS. Deze All Day IPA doet zijn naam eer aan, daar deze session IPA erg mild, fruitig en goed in balans is. Ideaal om gedurende de dag te drinken. Het bier heeft subtiele toetsen van grapefruit, perzik hop, mout, bloemen en heeft een kleine kruidige “pinch” op het palet.

Myrcia van de Buxton brouwerij uit het Verenigd Koninkrijk, wordt gebrouwen met de gelijknamige plant Myrcia. De plant, in het tropisch regenwoud geroemd om zijn geneeskrachtige werking, zorgt er tevens voor dat de hopsmaak naar voren komt. Aangenaam hoppig, licht bitter en erg sappig. Geen droge IPA, maar een volle, krachtige session!

Passe Partout van één van de weinig Belgische brouwerijen in Nederland: De Dochter van de Korenaar. De brouwerij is gevestigd in Baarle-Hertog, het stukje België in Nederland. Het speciaalbier bevat minder dan 3% alcohol, maar is toch genoeg om de aangename prikkeling in de mond te verkrijgen. Een verkwikkende citrus-touch, met een afdronk van hopbellen en ananas complementeren deze Session IPA.

Summer Session, van de Zweedse brouwerij Oppigards, geroemd om haar hoppige bieren, of dit nu pils of IPA is, allen hebben die kenmerkende hoppige smaak. Zo ook deze Summer Session: moutig, hoppig maar een echte doordrinker. Perfect voor in ze zomer!

Dus toe aan een paar verfrissende IPA’s maar dan goed doordrinkbaar en vol hop? Dan is deze Summer Session IPA assortiment echt iets wat jij zoekt! En geloof ons: hier word je hoppy van!

Lees verder