Tot 15% korting op PerfectDraft-vaten met onze wekelijkse deals!
Voorwaarden
Biercadeaus - Beery Christmas 2022 Bier Adventskalender 2022

Beery Christmas 2022 Bier Adventskalender 2022

Saveur Bière

69,90€
  • Breukvrije verpakking

Biercadeaus - Beery Christmas 2022 Bier Adventskalender 2022

24 nieuwe bieren

om dag na dag te ontdekken

de 10e editie van de Beery Christmas

De adventskalender met bier

EEN ADVENTSKALENDER MET BIER ZOALS GEEN ANDER

10E EDITIE

Voor het 10-jarig jubileum van de Beery Christmas, zullen we je meenemen op een avontuur door de geschiedenis van bier.

Reis de wereld rond en ontdek de iconische figuren van de brouwwereld.

EEN NIEUWE SELECTIE VAN 24 BIEREN

Elke avond in december ontdekken duizenden bierliefhebbers in heel Europa een nieuw biertje van de 24 geselecteerde flesjes en blikken.

Ontdek nieuwe stijlen en brouwprocessen voor een unieke en opwindende smaakervaring!

EEN PAAR BIEREN ALS VOORBEELD...

Stevige verpakking

Stevige verpakking

Statiegeld terug bij de supermarkt

Statiegeld terug bij de supermarkt

Klantenservice

Klantenservice

Sinds 2012 hebben 500.000 bierliefhebbers er reeds van genoten

"Zeer coole adventkalender, snelle levering en goed verpakt!"

Moïse

"Ik gaf de Beery Christmas aan mijn partner en hij hield van de verrassing!"

Juliette

"1e ervaring met de Beery Christmas en ik ben blij met de kennismaking!"

Antoine

Goed verpakt voor een snelle en breukvrije levering bij jou thuis!

Bezorgd binnen 2 werkdagen vanaf de release!

Stel ons gerust jouw vragen

Hoe ziet de Beery Christmas eruit?
De Beery Christmas is een adventkalender bestaande uit 24 ambachtelijke bieren van over de hele wereld en is exclusief voor jou gebrouwen! Voor deze 10e editie eert PerfectDraft de brouwers die vandaag durven dingen anders doen in de wereld, ze zullen je meenemen om hun nieuwe stijlen en hun verhalen te vertellen. Een prachtgeschenk dat je mee op reis neemt van 1 tot 24 december!
Hoe werkt de Beery Christmas? Is er een bepaald ritueel?
De Beery is gemaakt zoals de adventkalenders uit je jeugd, maar voor volwassenen. Reis dit jaar door de brouwerijen van de meest durvende brouwers! Elke ochtend volg je de aanwijzingen op de illustratie : je. zoekt de juiste nummer en neemt dan het bier van de dag uit de doos en plaatst het in de koelkast. Om de ervaring zo perfect mogelijk te maken, hebben we aanwijzingen op elk van de deurtjes toegevoegd met betrekking tot de ideale temperatuur om van je bier te genieten, evenals een gemakkelijk te maken food-pairing ideetje.
Welke bieren worden er geselecteerd?
Denk je dat we de verrassing zouden bederven en je zouden vertellen welke bieren erin zitten? Het enige dat we je kunnen vertellen is dat onze adventkalender bestaat uit 24 ambachtelijke bieren in een formaat van 33cl of groter!
Is dit dezelfde bierselectie als vorig jaar?
NEE! De Beery Christmas van dit jaar is niet hetzelfde als vorig jaar. Elk jaar is het een nieuwe editie met nieuwe brouwerijen, een nieuwe selectie aan verrassingsen, met nieuwe landen om te ontdekken en altijd meer smaken om te leren kennen. Zoals elk jaar hebben we naar jullie opmerkingen geluisterd om een kalender als geen ander te bieden!

Op weg naar een tiende avontuur!

De Beery Christmas is de bestseller van PerfectDraft en HOPT.

Het is een heel jaar werk om je de beste ervaring te bieden rond een onderwerp waar we allemaal gepassioneerd over zijn: bier!

24 dagen proeven, nieuwe smaken en kennis ontdekken om je visie op bier te verbreden.

De Beery Christmas, de adventskalender met bieren

Je houdt van ambachtelijk bier en aftellen tot Kerstmis? Trakteer jezelf op een adventskalender van ambachtelijke bieren, met de Beery Christmas! De traditionele chocolade-adventkalender is nu beschikbaar in een bierversie, voor bierliefhebbers. Open elke dag een deurtje om een ​​nieuw bier te ontdekken. Onmogelijk om je te vervelen in december!

De Beery Christmas, een selectie bieren voor alle smaken

De Beery Christmas heeft 24 exclusieve ambachtelijke bieren die speciaal voor de kalender zijn gebrouwen. De kwaliteit is top-notch, met bieren van 24 wereldberoemde brouwerijen. De Beery Christmas is ook een kans om elke dag nieuwe smaken te ontdekken via 24 verschillende bierstijlen. Maak een uitstapje rond de wereld met bieren van vijf continenten en begin aan een reis, waar de smaakpapillen itot de zevende hemel worden gebracht.

Bovendien wordt de selectie van onze adventkalender elk jaar vernieuwd zodat het steeds een geheim is. Iets om zowel nieuwkomers als veteranen van de Beery te verrassen! De Beery Christmas Adventskalender is een uitstekend cadeauidee om te geven aan familie, vrienden of jezelf of om te wachten op het eindejaar. Vanaf 1 december, beleef je samen met duizenden anderen de ervaring van een lekker biertje per dag via onze blog en video. Je kunt alles leren over je ontdekking van de dag met informatie over het bier, de stijl, de optimale proeftemperatur, de brouwerij en meer!

De bierkalender die aftelt tot Kerstmis

De Beery Christmas is ontworpen als een traditionele adventkalender, met een speciaal deurtje voor elk bier. Dit jaar werd hij ontworpen door de grafisch ontwerper en illustrator Thibault Daumain. Zijn smaak voor complexe composities, verfijnde texturen, gewaagde kleurencombinaties en zijn aandacht voor detail leende zich perfect tot de creatie van de van de verpakking van de Beery.

Voor deze 10e editie hebben we ervoor gekozen om je terug te brengen in de tijd om de oorsprong van bier opnieuw te beleven. Voor deze gelegenheid bracht Thibault Daumain hulde aan de mensen die de geschiedenis van bier hebben gekenmerkt. Kun je alle referenties naar de brouwgeschiedenis op de verpakking identificeren? Tel de dagen van december door de aanwijzingen te volgen die verborgen zijn in het ontwerp. Hiermee kan je de positie van het volgende bier bepalen.

Deur voor de deur ontdek je één van de uitzonderlijke bieren in deze adventskalender. Voor degenen die dat willen, kan je ook de locatie van de bieren rechtstreeks aan de achterkant van onze agenda vinden.

Als decoratie kan de Beery Christmas in jouw woonkamer of naast de kerstboom worden getoond in december. Hij is 50 cm hoog, 27 cm diep en weegt 13 kg. Je adventskalender zal op een schokbestendige manier worden verpakt om breuk bij aankomst te voorkomen.

Hoe geniet je van de bieren van de adventkalender?

Bier drink je natuurlijk het beste koud. Helaas is het onmogelijk om de hele kalender in je koelkast te stoppen! PerfectDraft en HOPT adviseren je om elke ochtend de gewoonte te nemen om het deurtje van de dag te openen, om het bier in de koelkast te stoppen en op moment van proeven te wachten tot de avond. Op de doos vind je advies over de ideale temperatuur en bijbehorende foodpairing gerechten. Een topervaring en een dagelijkse afspraak met een nieuw biertje!

Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor jouw gezondheid, consumeer met mate. De consumptie van alcohol wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen. Door toegang te krijgen tot onze aanbiedingen, verklaar je dat je minstens 18 jaar oud bent. PerfectDraft Europe, Lille, Frankrijk.

Beery Christmas 2022 Bier Adventskalender 2022

Saveur Bière

69,90€
  • Breukvrije verpakking

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

Onze PerfectDraft biertaps bieden je de ultieme biertap ervaring in uw eigen huis, met een selectie van meer dan 50 verschillende vaatjes bier.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien. Bezoek deze website om het dichtstbijzijnde inleverpunt voor uw e-waste te vinden: http://www.wecycle.nl.

Met trots voor u gebrouwen, geen 18 geen alcohol

Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18

©2023 PerfectDraft Europe SAS