Beery Christmas
\\\\"De Beery Christmas Adventskalender... 24 dagen lang genieten... \\\\"

Beery Christmas

Ontdek 24 ambachtelijke bieren die exclusief voor de Beery Christmas zijn gebrouwen.
69,90€

Thuisbezorging

Thuisbezorging

SCHOKBESTENDIGE VERPAKKING

LET OP: Op de doos staat dat er bieren in zitten!!

KLANTENSERVICE

Elke ma-vrij van 8-17 uur beantwoorden we de mail

SPECIAALBIER UIT DE HELE WERELD

28 topbrouwerijen

Ontdek
elke dag een
nieuw bier!

Ga op avontuur met HOPT en reis van brouwerij naar brouwerij met onze Beery Christmas, de adventskalender die gewijd is aan weergaloos speciaalbier. Tijdens deze reis maak je kennis met brouwerijen van over de hele wereld en leer je meer over onze passie: bier. Elke avond zullen we met duizenden mensen in heel Europa nieuwe bieren en nieuwe smaken ontdekken. Exclusief voor jou gebrouwen, ontdek nieuwe stijlen en brouwprocessen voor een unieke en exotische smaakbeleving!
undefined elke dag een nieuw bier!

24 unieke bieren

Exclusief voor jouw Beery Christmas 2020

14 landen

Een reis in de wereld van speciaalbier

28 brouwerijen

wereldberoemd

Een voorproefje

Wild Beer - IBIMI
IBIMI
Wild Beer
Pikante en sappige veenbessen, zout en koriander samen in dit fantastische bier in de Gose stijl.
Alc.
5%
Drinken bij
6° - 8°C
Stijl
Gose

een bier adventskalender als geen ander

De Beery Christmas van HOPT is een heel jaar werk om je de meest verrijkende ervaring te bieden rond een onderwerp waar we allemaal van houden: bier!
24 verrassende bieren zodat je 24 dagen lang nieuwe smaken ontdekt en je visie op bier kunt verbreden!
24 bieren die (bijna) allemaal EXCLUSIEF gebrouwen voor de Beery Christmas, afkomstig uit de fantastische brouwerijen die samen met ons dit avontuur zijn begonnen!
Je kunt meedoen aan dit avontuur door nu de Beery Christmas te bestellen

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Bekijk onze tips voor het proeven van bier

15kg

Speciaalbier is nu eenmaal zwaarder dan water

STEVIG

Deze verpakking kan wel tegen een stootje

AFMETINGEN

Hoogte: 49,8 cm Lengte: 34,3cm Breedte: 26,8 cm

Ze zijn er dol op; ze praten erover!

De adventskalender waar iedereen van droomt: ambachtelijke bieren, vakkundig gebrouwen!
De coolste kalender
De adventskalender voor volwassenen
Een uitzonderlijke selectie bier!

Sinds 2013, hebben meer dan 300.000 bierliefhebbers genoten van deze bieradventskalender!

337
eKomi klantbeoordelingen
4,5
gemiddelde beoordeling
Kim
4.7/5
Ik vind het idee erg origineel! We kijken uit naar 1 december om het eerste biertje te openen!
Dennis
4.8/5
Zeer verrassende en onbekende biertjes mét bierpairing in de advent-kalender! Aanrader!
A. Bakker
4.3/5
Zeer mooie adventskalender, snelle levering en goed verpakt!
Marlies S.
4.9/5
Ik gaf de Beery Christmas aan mijn partner die overgelukkig was met dit unieke pakket!
vincent lelièvre

vincent lelièvre

Zonder enige opleiding voor kunst of architectuur, begon Vincent Lelièvre al op 14-jarige leeftijd met de ontwikkeling van zijn artistieke universum. Als enthousiaste tiener vermengde Vincent in zijn werk al de stedelijkheid van de werkelijkheid en creëerde hij een denkbeeldige. De kunstenaar uit Lille legde zijn potlood neer en liet zich meevoeren naar de ontdekking van zijn universum, dat hij steen op steen bouwde. Hij speelt dus met zijn carte blanche en zijn status als vrij kunstenaar en nodigt je uit in zijn denkbeeldige stad, die, dit hij met grote inzet en precisie heeft gemaakt. Het resultaat is spectaculair.

de site van de designer

Veel gestelde vragen

Hoe ziet de Beery Christmas eruit?

De Beery Christmas is een aftelkalender gevuld met 24 speciaalbieren, exclusief voor HOPT gebrouwen, die je meeneemt door de wereld van speciaalbier. Met dit kerstcadeau wordt het aftellen van de dagen tot kerstmis extra leuk! De speciaalbieren in de kerst advent zijn gebrouwen in verschillende landen. Het ontwerp is dit jaar gemaakt door Vincent Lelièvre uit Lille en hij gebruikt de brouwerijen als inspiratiebron. Wat ons betreft is de Beery dit jaar weer een fantastisch, kleurrijk concept geworden, ideaal voor het komende kerstseizoen!

Hoe kun je het best van de Beery Christmas genieten? Is er een ritueel dat je voor dit cadeau idee moet volgen?

Beery Christmas werd ontworpen als een klassieke adventskalender. Elke dag open je een luikje om het bier van die dag te proeven. Ook dit jaar hebben we besloten om de regels een beetje te veranderen. In tegenstelling tot andere adventskalenders hebben we alleen een nummertje gezet bij dag 1!

Elke dag dien je een vakje te openen, je kunt de hints op de doos vinden die je naar het volgende vakje leiden. Geen zin om te spelen? Te moeilijk? Te vermoeiend? Geen nood! We hebben op de achterkant de oplossing gezet, zodat je altijd het bier van de dag kunt vinden. Open het vakje in de ochtend, zet je speciaalbier koud zodat je er 's avonds van kunt genieten. Op elk vakje staat een zogeheten \\\\"food-pairing\\\\" en de ideale drinktemperatuur.

Cheers !

Welke bieren zitten er in de Beery Christmas?

Nou, dat gaan we natuurlijk niet verklappen! Maar, we zijn de moeilijkste niet en kunnen uiteraard wel wat meer informatie prijs geven.

Je vindt bieren van o.a.: Founders, Kees, Omnipollo, en Camden Brewery in het pakket.

Bevat de adventskalender dezelfde bieren als vorig jaar?

Nee, elk jaar zijn er andere bieren in de Kerst adventskalender te vinden. Voor de feestdagen van 2020 hebben we weer een ongelooflijke selectie samengesteld waar we al meer dan een jaar aan werken. Zoals elk jaar hebben we rekening gehouden met de opmerkingen van onze klanten over onze Beery Christmas en hebben dit ook in onze selectie verwerkt.

Zijn er afwisselende bieren te vinden in de Beery Christmas?

Nou en of! De Beery bestaat uit 24 verschillende speciaalbieren, en heeft 24 verschillende stijlen. Of het nu een zinderende Saison, een toffe Tripel, een indrukwekkende IPA of een betoverende Blond. We beloven één ding: ook ditmaal weten we de smaakpapillen weer op een sensationele reis te nemen! Zo wordt het aftellen naar Kerstmis extra lekker! Je kunt stellen dat de Beery Christmas een perfect cadeau is: zowel voor mannen als voor vrouwen is dit een uniek cadeau idee.

Beery Christmas, de Adventskalender met speciaalbier

Hét bier cadeau voor Kerst: de Beery Christmas, de bier adventskalender! Houd je van speciaalbier? Kun je bijna niet wachten tot het Kerst is? Geef dan deze bier adventskalender cadeau! De traditionele adventskalender met chocolade is vervangen door eentje die nóg smaakvoller zal zijn. Een speciaalbier adventskalender dat het wachten tot kerst net even lekkerder maakt. Open elke dag een nieuw vakje om het bier van de dag te proeven en tel af tot Kerst!

Beery Christmas - Speciaalbier voor elke smaak!

De Beery Christmas Advent kalender bestaat uit 24 speciaalbieren, exclusief gebrouwen voor HOPT door 28 internationaal gerenommeerde ambachtelijke brouwerijen. Elk bier is van topkwaliteit! Het is een geweldige gelegenheid om elke dag nieuwe smaken te ontdekken dankzij 24 verschillende bieren in 24 verschillende stijlen. Ga mee met HOPT op een virtuele wereldreis met unieke bieren uit vijf continenten!

De selectie van bieren in onze adventskalender verandert elk jaar zodat de bieren verrassen!! Zo kijk je elke dag uit naar het moment waarop je een nieuw bier ontdekt. Zo maken we iedereen blij, of je een nieuwe klant bent of een trouwe fan! Onze adventskalender loopt altijd vooruit op de trend en is een perfect geschenk om aan te bieden aan vrienden, familie en natuurlijk bovenal...aan jezelf!

Vanaf 1 december kun je het biertje-van-de-dag met andere bierfans gaan ontdekken via onze minisite; een plek waar je alle info vindt tijdens de hele periode van de Beery Christmas: over de bieren, de brouwerijen en de stijl, etc voor elke biergeek en elk biergroentje

Een bier adventskalender terwijl je wacht op Kerstmis

De Beery Christmas is ontworpen als een traditionele adventskalender, met een mooi design en een vakje voor elk bier. Dit jaar is het ontworpen door de illustrator Vincent Lelièvre uit Lille (Frankrijk), een stadsliefhebber wiens werk het midden houdt tussen echte stedelijkheid en een fantasiewereld. In deze 8e editie van de Beery Christmas gaan we naar het hart van de brouwerijen. Vincent Lelièvre zet elke deelnemende brouwerij in de schijnwerpers door ze met tot in de kleinste details uit te tekenen. Tel de dagen van december af door de gemarkeerde pijlen te volgen om de positie van het volgende bier te bepalen en ontdek zo elk van de uitzonderlijke brouwerijen die deze adventskalender 2020 voor jou in petto heeft! Geen gamer? Kijk dan direct op de achterkant van de doos!

Deze speciaalbier adventskalender is het perfecte bier cadeau voor kerst en staat perfect onder de kerstboom! Hij is ongeveer 50cm lang en weegt zo'n 15kg, we raden je daarom aan om deze aan huis te laten bezorgen. Voor alle leveringsopties zie onze veelgestelde vragen of leveringsvoorwaarden.

Hoe kun je de bieren het beste proeven?

Uiteraard is de Beery Christmas een perfect kerstcadeau, maar hoe krijg je dat ding nu in de koelkast? Bij sommigen zal dit cadeau in zijn geheel in de koelkast kunnen, maar dan heb je nog maar weinig ruimte om andere dingen in de koelast te zetten. We raden je daarom aan om 's morgens het bier van de dag te vinden en deze hierna in de koelkast te leggen. Zo is je speciaalbier aan het einde van de dag koud genoeg om gedronken te worden! We geven daarnaast voor elk speciaalbier de juiste drinktemperatuur aan, zodat je van de ultieme bierbeleving kunt genieten. Tevens geven we enkele food-pairing tips bij je speciaalbier, zodat je 's avonds ook gelijk weet wat je moet eten ;). Maak je klaar voor de beste bierproeverij van het jaar en het perfecte bier kerstcadeau!