1. Bierpakketten
  2. Het "Anti-verspilling" bierpakket - 12 flessen
Bierpakketten - Het "Anti-verspilling" bierpakket - 12 flessen

Bier dat dicht tegen of nét over de houdbaarheidsdatum is... Tja.. Weggooien is zonde!

Kenmerken

Assortment Beer Count
12 bieren
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

Vandaar dat dit "Anti verspillings" pack met bieren tegen een ultieme prijs de deur uitgaat. 
Goed.. we hadden het bier kunnen weggooien, maar ons inziens doen we dat niet met een product dat met liefde gemaakt is!

We hebben verschillende bieren geselecteerd, die ondanks dat ze dicht tegen of nét over de houdbaarheidsdatum zitten, nog steeds niet te versmaden zijn. En ook nog eens zeer goedkoop! Elk pakket is anders van samenstelling; soms zijn het wat meer aparte bieren, andere keren zijn ze wat minder "speciaal". Vaak een aantal Pilsners en Lagers. Soms zitten er twee dezelfde in een pakket. 
Dus waar wacht je nog op? Bier goedkoop kopen, dat doe je met ons "Zeg NEE tegen verspilling"- en bestel dit  "Anti-bierverspilling" pack!

Het "Anti-verspilling" bierpakket - 12 flessen

Saveur Bière

14,90€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

Bekend VAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.