De Nr.1 in online speciaalbier

Wereldbier collectie x2

check icon Your address email has been added
close icon

Wereldbier collectie x2

Een gift pack waarin je de meest succesvolle brouwerijen ter wereld in terugvindt!

  • Wereldbier collectie x2

Wereldbier van Hopt is een speciaal samengestelde collectie die bestaat uit enkele zeer opzienbarende bieren uit de wereld van het craft-bier. De collectie bevat enkele ‘gouwe ouwen’, biertjes die niet weg te denken zijn in een goed assortiment, en diverse hippe biertjes uit veelbelovende brouwerijen, te weten:

 

- 2 x Einstock Doppelbock – Afkomstig uit IJslands beste brouwerij, vol klassiek gekonfijt fruit en rijke zoete toffeemout.

 

- 2 x Goose IPA – Goose Island IPA van de befaamde Goose Island Brewery in Chicago. Niet alleen een hoop ganzen op dat eiland, maar ze maken ook een prima IPA, licht bitter, hoppig en verfrissend!

 

- 2 x Cooper’s Pale Ale – het enige biertje uit de serie dat is gebrouwen onder de evenaar, een Pale Ale vol verfrissende droge mout en scherpe, bittere hop, van de Australische Brouwerij Cooper.

 

- 2 x Iki Yuzu – regelrecht afkomstig uit het verre oosten, de sprankelende Japanse Pale Ale gebrouwen met prikkelende yuzuvruchten (citrusvrucht uit Japan).

 

- 2 x Lion Stout – Ooit naar Sri Lanka geweest? Nee? Met dit bier reis je door het tropisch regenwoud om vervolgens af te sluiten met een heerlijke Lion Stout, wat overigens een van de beste stouts ter wereld is (echt waar!). Scheelt je weer een reisje naar Sri Lanka ;). 

 

- 2 x Brahma – Van Sri Lanka, naar de Braziliaanse Amazone om zo even af te koelen met een heerlijke Brahma Lager. Het is echt een wereldreis aan het worden zo! Dorstlessend en een echte doordrinker. We hebben het hier wel over het bier natuurlijk...

 

- 2 x Basqueland Coco Chango – diep, donker en mysterieus: deze Spaanse Coconut Imperial Rye Porter is speciaal gebrouwen voor Hopt!

 

- 2 x Camden Helles Lager -  Een van de meest verfrissende Pilsners uit Engeland, vol frisse mout en prikkelende hop!

 

- 2 x Omnipollo Mazarin American Pale Ale – een onovertroffen APA van de beroemde Zweedse Super-Brouwers!

 

- 2 x Tripel Karmeliet – dit is dé gouwe ouwe en ons bestverkochte bier, gebrouwen volgens een recept dat al 200 jaar garant staat voor prachtig kwaliteitsbier. Afkomstig uit brouwerij Bosteels uit België!

 

- 2 x Weihenstephan Vitus – deze Duitse klassieker wordt gebrouwen in ’s werelds oudste brouwerij en kan absoluut niet ontbreken in onze collectie wereldbier.

 

- 2 x Birra del Borgo ReAle – American Pale Ale met een Italiaanse draai met veel biscuit mout en bloemenhop.

 

 

 Bij hopt brengen we de allerbeste biertjes bij je thuis. Soms kan er een biertje in je bestelling toch uit de voorraad zijn. In dat geval vervangen wij het met een vergelijkbaar of een duurder bier want wij willen jou de allerbeste ervaring bieden met Hopt!

 

 

Lees verder
  • Uiterlijk

    helder goud tot diep zwart

  • Aroma

    fruitige mout tot bittere koffie

  • Smaak

    volle mout tot bittere hop

Anderen bekeken ook