Bier packs - Bourbon Madness Pack

De Bourbon Madness Set bestaat uit een set van zeven uitzonderlijke bieren en een bijpassend glas! Het is samengesteld uit krachtige kwaliteitbieren vol complexiteit; perfect voor geeks.

Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Presentatie

We hebben de beste bieren uit topbrouwerijen wereldwijd voor jou in één pack gezet. Dit zijn de bieren:

- Bourbon County Stout 2018, een donker bier met karakter en vintage, met aroma's en smaken van gebrande mout, koffie, whisky, tabak en chocolade. Het kan gemakkelijk enkele jaren buiten het licht worden bewaard om het de tijd te geven zich te ontwikkelen, te rijpen en nieuwe smaken te ontwikkelen.

 

- Bourbon County Stout 2019 is de laatste toevoeging aan de prestigieuze BCS-reeks van Goose Island. Het heeft een diepzwarte kleur, met een fijn beige schuimkraag, en verspreidt aroma's van geroosterde amandel, karamel, melasse, rozijnen, eik en vanille.

 

- Founders CBS is een Imperial Stout die is gerijpt in whiskyvaten waarin maplesirup heeft gezeten. Het heeft een donkere kleur en smaken van verse koffie, intense chocolade, geroosterde mout en ahornstroop.

 

- All The Leaves Are Brown Bourbon Barrel van de Schotse brouwerij Tempest is een bruin bier met een bruine kleur en aroma's van karamel, geroosterde mout, bourbon en ahornstroop.

 

- Necessary Evil van de Engelse brouwerij Thornbridge is een diepzwarte Imperial Stout met koffie, chocolade, gebrande mout en whisky.

 

- Yellow Belly Sundae Bourbon Barrel Aged is een prachtig resultaat van de samenwerking tussen Buxton en Omnipollo. Het is een Imperial Stout met een diepzwarte kleur en aroma's van geroosterde mout, chocolade, karamel en bourbon.

 

- Põhjala Odravein BA is een Barleywine bier uit Estland, gerijpt in whiskyvaten. Het is een amberkleurige bier met een fijn beige schuimkraag met whisky, hout, karamel en moutsmaken.

 

- Glas Goose Island Bourbon County 33cl

Bourbon Madness Pack

Saveur Bière

99,90 €/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren
 • Bier packs - Voor ieder wat wils speciaalbier Pack - 12x33cl
  Tags
  27,95 €
 • Flessen - Sans Pardon 33 cl
  Tags
  4,20 €
 • Flessen - The White Hag Black Boar
  Tags
  4,70 €
 • Flessen - Sierra Nevada Stout
  Tags
  3,50 €

 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKEND

  VAN


  LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.