De Nr.1 in online speciaalbier

Voor ieder wat wils speciaalbier Pack - 12x33cl

check icon Your address email has been added
close icon

Voor ieder wat wils speciaalbier Pack - 12x33cl

12 bieren, verschillende stijlen. Het speciaalbierassortiment voor iedereen. Ontdek & proef ze allemaal!

6.3°

4 / 5
  • Voor ieder wat wils speciaalbier Pack - 12x33cl
  • Voor ieder wat wils speciaalbier Pack - 12x33cl

"Korte THT: bij voorkeur consumeren voor 20/09/2019 . Ten minste houdbaar tot: de houdbaarheidsdatum van het bier is indicatief. Na het overschrijden van de houdbaarheidsdatum verliest het bier deels zijn smaakeigenschappen, echter vormt dit geen gevaar voor de volksgezondheid. "

Dit speciaalbier assortiment is voor de nieuwsgierigen, de ontdekkers, de pioniers, die altijd op zoek zijn naar nieuwe dingen en nieuwe smaken. Heb je dus weinig ervaring in de wereld van speciaalbier en wil je je smaakhorizon voor bier verbreden? Gelukkig! Want HOPT heeft daarom dit "Voor ieder wat wils!" samengesteld, ideaal voor het ontdekken van nieuwe smaken en het proeven van verschillende soorten bier.

Het bestaat uit 12 bieren van bekende brouwerijen, alleen geselecteerd omdat ze uitblinken in een bepaalde bierstijl. Zo kom je met deze speciaalbier pack een stap dichterbij om een echte bierexpert te worden.

In deze selectie vindt je bijvoorbeeld een India Pale Ale, een Stout, een Porter en andere bierstijlen waardoor je een gedeelte van het totale biergamma zult ontdekken!

Proost!

Lees verder
Anderen bekeken ook