1. Home
  2. Tapvaten
  3. Delirium Red Vat - 5L
Tapvaten - Delirium Red Vat - 5L

Delirium is bekend van zijn Delirium Tremens, maar heeft nu een heerlijk kersenbier gemaakt onder de naam Delirium Red! Om thuis zelf te tappen.

Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

Brouwerij Huyghe, die dankzij haar bier Delirium Tremens wereldwijd bekend is en talrijke malen bij brouwwedstrijden bekroond is, heeft nu voor u het bier Delirium Red.

Delirium Red is met kers gearomatiseerd en is een aanvulling op het bierassortiment van deze brouwerij: dit bier is zowel bij vrouwen als bij studenten geliefd en niet te vergeten ook bij de liefhebbers van sterke bieren!
In het Delirium-glas ontdekt u een donkerrood bier met een fijne en dichte schuimkraag. Het aroma is zacht en fruitig met een melange van zoete amandelen met sterke kersnoten die snel in de lucht vervliegen.

In de mond ontstaat een zeker evenwicht tussen zacht en bitter met krachtige noten van rode vruchten en kers. Ook zijn er toetsen van amandelen te bespeuren en de bitterheid is vooral bij de afdronk waarneembaar. Het geheel is vrij zoet en de alcohol blijft op de achtergrond, waardoor dit bier op elk niveau verrassend is. Let op: het alcoholgehalte van 8,5% kan verraderlijk zijn!

THT: bij voorkeur consumeren voor 10/2019 . Ten minste houdbaar tot: de houdbaarheidsdatum van het bier is indicatief. Na het overschrijden van de houdbaarheidsdatum verliest het bier deels zijn smaakeigenschappen, echter vormt dit geen gevaar voor de volksgezondheid.

Delirium Red Vat - 5L

Brasserie Huyghe

32,95€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.