1. Biercadeaus met glas
  2. Tripel Karmeliet cadeauverpakking
Biercadeaus met glas - Tripel Karmeliet cadeauverpakking

Tripel Karmeliet cadeauverpakking met 4x33cl Karmeliet speciaalbier, 1 bijbehorend glas, waarmee dit beroemde Belgische bier mee kan worden geproeft! Een klassieker!

Kenmerken

Assortment Beer Count
4 bieren
Assortment Glass Count
1 glas
Assortment Country Count
1 land
Stijl
Tripel
Land
België
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

Proef een mooie tripel in deze geschenkset Tripel Karmeliet, een authentiek Belgisch bier. Bestaande uit een glas en vier Tripel Karmeliet, is deze geschenkset ideaal om cadeau te geven of om zelf van te genieten!

Dit "3 granen" bier wordt gebrouwen volgens de Karmen-traditie op basis van tarwe, haver en gerst en heel erg veel geduld. De Tripel Karmeliet is een sterk blond bier met fruitige aroma's van de gist en de hop en de smaken van de gebruikte granen.

U kunt met deze cadeauverpakking genieten van de vier bieren in hun Karmeliet Tripel-glas, met een inhoud van 30 cl en een hoogte van 18 cm, voorzien van het logo van het merk Tripel Karmeliet.

Tripel Karmeliet cadeauverpakking

Brasserie Bosteels

19,95€/per stuk
Artikel niet meer verkrijgbaar
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

Bekend VAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.