1. Bierglazen
  2. Kwak-glas zonder houder - 33 cl
Bierglazen - Kwak-glas zonder houder - 33 cl

Let op als je een gebroken Kwak-glas wilt vervangen: zonder houder blijft het glas niet staan.

Kenmerken

Glasvorm
oorspronkelijk
Inhoud
33 cL
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

Een Kwak-bierglas zonder houder van 33cl en 24 cm. hoog. Een klassieker onder de klassiekers. Een Kwak-bier zonder Kwak-glas degusteren is misdadig.

Het voor de eerste keer hanteren van een Kwak-glas is een bijzondere ervaring en op het moment dat het bier onder het smallere stuk uw smaakpapillen komt verrassen, is er echt sprake van genot. U kunt dit glas los of samen met bier kopen om uw verzameling aan te vullen. Het bier dat in dit glas wordt getoond, is niet het bijbehorende bier. Het Kwak-glas kan niet zonder de houten houder blijven staan. We bieden u dit product te koop aan zodat u eventueel een gebroken glas kunt vervangen.

Kwak-glas zonder houder - 33 cl

Brasserie Bosteels

9,50€/per stuk
op voorraad

2

9,02€

/per stuk

4

8,55€

/per stuk

6

8,07€

/per stuk

Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
13,95€
Volumekortingvanaf 11,86€
11,89€
Volumekortingvanaf 10,94€

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

Bekend VAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.