1. Bierpakketten
  2. Abdijbier en Trappisten Pakket (24 stuks) + Goodies
Bierpakketten - Abdijbier en Trappisten Pakket (24 stuks) + Goodies
LazyImage
LazyImage
LazyImage

24 abdij- en trappistenbieren uit verschillende 16 brouwerijen, tegen een scherpe prijs. Mét opener, bierviltjes en een boekje over bier (in Engels en Frans)

Kenmerken

Aantal bieren
24 bieren
Aantal stijlen
9 stijlen
Aantal landen
5 landen
Aantal kleuren
4 kleuren
aantal bieren
24 bieren
Stevige verpakking

Stevige verpakking

Statiegeld terug bij de supermarkt

Statiegeld terug bij de supermarkt

Klantenservice

Klantenservice

Productbeschrijving

"Korte THT, bij voorkeur drinken voor: 31/12/2021.
*Minimale houdbaarheidsdatum (voorheen DLUO): Na de aangegeven datum kan het bier een deel van zijn smaak of voedingswaarde verliezen, maar vormt het geen gevaar voor de gezondheid."

Monniken brouwen al sinds de middeleeuwen bier en met al die tijd om te oefenen is het geen verrassing dat ze de kunst onder de knie hebben. Resultaat? Ze maken het beste bier ter wereld! Slechts een handvol kloosters in de wereld mogen bieren produceren onder het authentieke Trappisten-label en wij hebben in dit geval een aantal geweldige voorbeelden van zowel abdij- als trappistenbieren. Perfect als cadeau voor jezelf of iemand die graag (met jou) drinkt!

Er zijn twee onderzetters, een flesopener en een boekje toegevoegd bij deze 24 lekkere bieren. Het boekje (in Engels en Frans) vertelt over bier in het algemeen, het maken ervan, de geschiedenis, maar ook over de brouwwereld van de monniken.

Voor de meeste van de flesjes krijg je 0.10 EUR aan leeggoed terug bij de supermarkt!

Bekijk op onze blog

03/06/2020

Trappistenbieren: Een religieuze ervaring in Craft Beer

Trappistenbier is uniek omdat het eeuwen van ambachtelijke kennis en traditie combineert met diepgewortelde christelijke waarden van vrijgevigheid en naastenliefde. Trappistenorde Als er een hemel is, dan serveren ze er vast en zeker bier, en waarschijnlijk tappen ze er Trappistenbier! In de wereld van het artisanale bier zijn deze uitzonderlijke bieren exclusief. En het is... Lees verder

Abdijbier en Trappisten Pakket (24 stuks) + Goodies

Saveur Bière

43,94€

/per stuk

54,95€

op voorraad

Korte houdbaarheidsdatum 31/12/2021

  • CO2-compensatie van leveringen en retourzendingen

  • Breukvrije verpakking

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Kom bij Club HOPT

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en geniet van jouw getrouwheidsvoordelen, exclusieve aanbiedingen en om onze nieuwkomers te ontvangen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2021 InterDrinks SAS