1. Bierpakketten
  2. Assortiment BCBS - Bourbon Madness
Bierpakketten - Assortiment BCBS - Bourbon Madness

Kenmerken

Assortment Beer Count
7 bieren
Assortment Glass Count
1 glas
Assortment Style Count
2 stijlen
Assortment Country Count
2 landen
Assortment Color Count
2 kleuren
Nombre de bouteilles
7
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

De Bourbon Madness set is terug met een set van 7 uitzonderlijke bieren, allemaal gerijpt in bourbonvaten. Met daarbij het exclusieve BCBS glas!

In dit pack zijn:

1 Bourbon County Brand Stout 2019, een Imperial Stout gerijpt in bourbonvaten met complexe en rijke smaken van koffie, chocolade en bourbon.

2 Bourbon County Brand Stout 2020, een Amerikaans donker Goose Island bier gerijpt in bourbonvaten, met intense aroma's van chocolade, hout, koffie en bourbon.

 

3 Milk and Cookies - Bourbon Barrel Aged van Wicked Weed is een Amerikaans donker bier, weergaloss met of wonder bijpassend gerecht of toetje.

 

4 Thornbridge Necessary Evil 2020 - Bourbon BA, is een Engels donker bier met krachtige aroma's van bourbon-, vanille- en eikenhout en smaken van geroosterede mouten, chocoade en karamel.

 5 Tempest; All the Leaves Are Brown - Bourbon Barrel, is een Schots bruin bier met rijke, gastronomische smaken van ahornstroop, toast, karamel en bourbon.

6 Founders CBS is een Amerikaans zwart bier, gerijpt in bourbonvaten die esdoornsiroop hebben bevat, waardoor het volle, robuuste aroma's en smaken heeft van sterke espresso en pure bittere chocola.

7 Fremont 11th Anniversary Stout 2020 Bourbon BA is een uitzonderlijk Amerikaans bier, gebrouwen - hoe raad je het ?! - voor het 11-jarig bestaan van de brouwerij, met aroma's van geroosterde mout, koffie, melasse, eik, vanille, kers en chocolade. 

8 Het glas Bourbon County Stout 

Vanwege een zeer beperkte voorraad op dit pack wordt het bij mogelijke breuk of vermissing tijdens het transport niet opnieuw verzonden. 

Assortiment BCBS - Bourbon Madness

Goose Island Beer Company

119,90€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
LazyImage
Speciaalbier thuisbezorgd!Binnen 3-5 werkdagen thuisbezorgd.Onze leveringsvoorwaarden
LazyImage
Join the ClubMaak een account aan & profiteer van extra veel voordeel!Ons Loyaliteitsprogramma (Club Hopt)
LazyImage
Klantenreviews8,8/10
Onze klanten zijn dol op ons.EKOMI
8,88,6
x
LazyImage
>1600 SpeciaalbierenVan de beste brouwerijen ter wereld!Wie wij zijn!

LazyImage
LazyImage
LazyImage
LazyImage

LazyImage
LazyImage

Bekend VAN
LazyImage
LazyImage
LazyImage
LazyImage
LazyImage
LazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.