1. Brouwgereedschap
  2. MegaPot 1.2™ brouwketel van 30 liter met kogelkraan en thermometer
Brouwgereedschap - MegaPot 1.2™ brouwketel van 30 liter met kogelkraan en thermometer

Een complete brouwketel van 30 liter van betaalbare kwaliteit van Northern Brewer

Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

De veelgeprezen MegaPot 1.2™ is een geweldig ding voor de gezel-thuisbrouwer. Northern Brewers heeft niet aan het toeval overgelaten bij het ontwerpen van dit essentiële stuk gereedschap voor thuisbrouwen.

 

Dus probeer nu zelf en ontdek waarom de MegaPot 1.2™ zo populair is.

 

De MegaPot 1.2™ van 30 liter is de perfecte oplossing voor het snel aan de kook brengen van hoeveelheden tot 19 liter. Een mengsel dat snel aan de kook is, heeft als voordeel dat het hoppen beter gaat en dat het moutextract niet karameliseert. Deze ketel is niet alleen een perfecte oplossing voor het extraheren, hij is ook geweldig voor het koken van uw kleine hoeveelheden vollemoutrecepten. Hij kan zelfs gebruikt worden als een maischvat voor volle-moutbrouwsels, hoewel de maat u wel beperkt in de hoeveelheid dun bier.

 

Perfect voor: Koken van 22,5 liter wort. Voorbereiden van een kleinere hoeveelheid van gedeeltelijke maisch of brouwen-in-een-zak.

 

Wanneer u de Titan™ met dubbele bodem gebruikt, koppel die dan aan de afscheiding met een hoge-temperatuurslang van 3/8” en de optionele IsoFlow™ tuit.

 

De MegaPot 1.2™ van 30 liter is de perfecte oplossing voor het snel aan de kook brengen van hoeveelheden tot 19 liter. De grote voordelen van snel aan de kook brengen, zijn verbeterd hoppen en het voorkomen van karamelisering van het moutextract. De MegaPot 1.2™ is een enorme stap omhoog op de ladder van het brouwen van moutextract, en hij is ook een geweldige brouwketel voor 19-literporties van volle-moutbrouwsels. Hij kan zelfs gebruikt worden als een maischvat voor volle-moutbrouwsels, hoewel de maat u wel beperkt in de hoeveelheid dun bier.

 

Perfect voor: Koken van 22,5 liter wort. Voorbereiden van een kleinere hoeveelheid van gedeeltelijke maisch of brouwen-in-een-zak.

 

Wanneer u de Titan™ met dubbele bodem gebruikt, koppel die dan aan de afscheiding met een hoge-temperatuurslang van 3/8” en de optionele IsoFlow™ tuit.

 

Dit is een mijlpaal voor kwalitatieve brouwketels. De MegaPot 1.2™ is niet zomaar een stalen pan, het is een legendarisch instrument! Er is niets aan het toeval overgelaten. Northern Brewers heeft al zijn expertise ingezet om uw brouwervaring te verbeteren. Het roestvrije staal is eenvoudig schoon te maken. De siliconen handvatten op het deksel en aan de pot zorgen ervoor dat u uw handen niet brandt. De handvatten zijn stevig vastgenageld zodat u de hete pan veilig kunt optillen, en zodat er geen lasnaden zijn die kunnen scheuren. De gepolijste roestvrije rand geeft de pan meer stevigheid. Het hij ziet er ook nog eens mooi uit! Wacht, er is nog meer... Northern Brewers voegde een schaalindeling in gallons toe aan de binnenkant. Dus gooi dat zichtglas maar weg! De pan heeft een drielaagse bodem van 4 mm om de hitte gelijkmatig te verspreiden. De afmetingen zijn ook wetenschappelijk uitgedacht om een gelijkmatige kook mogelijk te maken en om smaakproblemen te verminderen. Tenslotte heeft elke MEgaPot 1.2 het MegaPot-logo dat aan de binnenkant is gestanst. Hé, als u het beste van het beste heeft, wilt toch dat iedereen dat kan zien!

 

8 US gallons/30,2 liter

Afmetingen (diam./hoogte) imperial: 12,6” x 15,4”

Afmetingen (diam/hoogte) metrisch: 32 cm x 38 cm.

Dikte van de wand: 0,8 mm

MegaPot 1.2™ brouwketel van 30 liter met kogelkraan en thermometer

Northern Brewer

199,90€/per stuk
Artikel niet meer verkrijgbaar
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
4,10€
134,91€
in plaats van149,89€

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.