1. Home
  2. Thuisbrouwpakket
  3. Brouwpakket, Beerkit Tripel (M)
Thuisbrouwpakket - Brouwpakket, Beerkit Tripel (M)

In dit brouwpakket voor beginners, onze Bierkit, vind je alle benodigheden om thuis een heerlijke tripel, danwel triple, te maken. 

Kenmerken

Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Type Kit
brouwkit
Stijl
Tripel
Volume van de kit (L)
4.00
tout grain
brouwtijd
4.00
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

Met deze receptuur kunt je je eigen tripel brouwen; een karaktervol bier met een warme kleur en een alcoholgehalte van 8 tot 9%.


Met deze set, die in Frankrijk is ontwikkeld en samengesteld, kun je thuis je eigen bier brouwen. Al na enkele weken kunt u uw eigen bier proeven!

De Bierkit bevat alle hulpmiddelen en grondstoffen die je nodig hebt, en in je keuken kunt je de overige zaken vinden (zoals een fornuis, zeef en trechter). De hulpmiddelen zijn herbruikbaar en je kunt naar wens met de recepten variëren door de ingrediënten aan te passen. Door de brouwhandleiding stapsgewijs te volgen, kun je met een beetje geduld ongeveer 4 liter bier brouwen voor je eigen bierproeverij. Je kunt deze werkwijze herhalen, afgestemd op de seizoenen en je smaak.

Je vrienden en familie zullen verrast zijn door jouw bier en na verloop van tijd zullen ook zij gepassioneerd raken van het brouwen. Je hoeft alleen maar te beginnen... Veel brouwplezier!

Hier vind je het recept en de instructies voor tripel.


De Beer Kit bevat alle hulpmiddelen voor de brouwer:

- 1 brouwhandleiding met complete instructies
- 1 mengvork (spatel)
- 1 glazen gistingsfles van 5 liter
- 1 rubberen kurk met gat
- 1 waterslot (regelen van de gasuitwisseling)
- 1 thermometer
- 1 densimeter
- 1 maatglas
- 1 hopkous of hopzak
- 1 hevel met anti-droesemstop
- 1 flessenborstel
- 1 zakje ontsmettingsmiddel


En de volgende ingrediënten, vacuüm getrokken om de versheid te behouden:

- de moutsoorten Pale Ale en Crystal

- de hopvariëteiten Styrian Golding, Tettnanger, Saaz en Fuggle.

- een zakje met droge gist Safbrew BE-256, 11 g

- witte kandijsuiker


Denk ook aan de kroonkurkset voor de Beer Kit, bestaande uit een kroonkurkapparaat, kroonkurken en 12 Long Neck flessen van 33 cl. Deze kit is niet inbegrepen bij deze brouwkit, maar we raden aan deze erbij te bestellen.

Bekijk onze video voor een uitleg over het gebruik van uw Beer Kit en de verschillende stappen die opgevolgd moeten worden.

 

Brouwpakket, Beerkit Tripel (M)

InterDrinks

65,00€/per stuk
Artikel niet meer verkrijgbaar
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.