1. Home
  2. Thuisbrouwpakket
  3. Bierbrouwpakket voor beginners - Valentijn Bier
Thuisbrouwpakket - Bierbrouwpakket voor beginners - Valentijn Bier

Brouw nu 4 liter speciaal valentijn bier uit moutextract met deze limited edition bierkit. Het geschatte alcoholgehalte is 6,8%.

Kenmerken

Moeilijkheidsgraad
Beginner
Type Kit
brouwkit
Stijl
Amber Ale
Volume van de kit (L)
4.00
brouwtijd
2.50
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

De bierkit bevat alle benodigdheden die opnieuw gebruikt kunnen worden, speciaal ontwikkeld voor de amateurbrouwer. Deze speciale editie bevat de ingrediënten om jouw perfecte bier voor Valentijnsdag te brouwen. En om deze kit net even wat specialer te maken, hebben we eetbare suikerhartjes toegevoegd om het hart van je (geheime) valentijn te veroveren. 

Voor het bottelen heb je nog flessen, bierdoppen en een kroonkurkapparaat nodig. We raden je aan onze bottelset te bestellen. Deze is NIET inbegrepen in deze brouwkit.Veel plezier en geniet ervan!

Bierbrouwpakket voor beginners - Valentijn Bier

Saveur Bière

39,91€/per stuk
niet op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.