1. Cadeaus en accessoires
  2. Corsendonk Giftpack - 2x33cl + 1 glas
Cadeaus en accessoires - Corsendonk Giftpack - 2x33cl + 1 glas

Het perfecte Corsendonk cadeau om te geven: de corsendonk geschenkset met 2 speciaalbieren + 1 origineel glas!

Kenmerken

Land
België
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

Val voor deze geschenkset Corsendonk met 1 Corsendonk Blond, 1 Bruin en een bierglas. Elk van deze bieren heeft hun eigen specialiteit, de Corsendonk Blond is geraffineerd en de Corsendonk Bruin is heel veel smaak. Laat mij enkele geheimen over deze bieren onthullen...deze Belgische bieren met hoge gisting en een alcoholpercentage van 7,5° worden nog in een artisanale brouwerij gemaakt volgens de oude traditie, met water, hop, mout en gist van de allerbeste kwaliteit.

Corsendonk Giftpack - 2x33cl + 1 glas

Brasserie Corsendonk

11,95€/per stuk
Artikel niet meer verkrijgbaar
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.