1. Cadeaus en accessoires
  2. Giftpack Kwak 1*75cl + 2 Kwakglazen
Cadeaus en accessoires - Giftpack Kwak 1*75cl + 2 Kwakglazen

1 Kwak 75 cl en 2 beroemde koetsiersglazen! Een referentie in de bierwereld!

Kenmerken

Assortment Beer Count
1 bier
Assortment Glass Count
2 glazen
Assortment Country Count
1 land
Stijl
Amber Ale
Land
België
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

De geschenkset Kwak is een set met bier dat u cadeau doet, al is het alleen al om de vorm van het koetsiersglas. Kwak bier is zeer bekend om het mooie glas en om de ongeëvenaarde smaakkwaliteit van dit bier. De familiebrouwerij Bosteels in Buggenhout in België produceert speciale kwaliteits- en traditionele bieren sinds meer dan 200 jaar (zesde generatie) met de Tripel Karmeliet, Kwak en Deus. De geschenkset bestaat uit 1 Kwak 75 cl en 2 Kwak-glazen zonder houder. Genereus en zeer fris te drinken in een origineel Kwak-glas! Een echte referentie in de bierwereld!

Giftpack Kwak 1*75cl + 2 Kwakglazen

Brasserie Bosteels

24,99€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

Bekend VAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.