De Nr.1 in online speciaalbier

Ierland pack - 6x33cl

check icon Your address email has been added
close icon

Ierland pack - 6x33cl

Speciaalbier uit Ierland, ontdek 6 craftbieren van 6 verschillende Ierse brouwerijen! 

  • Ierland pack - 6x33cl

Ierland...

Wanneer je denkt aan Ierland denk je aan de groene uitgestrekte vlaktes, Temple Bar in Dublin, het lekkere weer (als je van veel regen houdt) en natuurlijk de Stout, de nationale trots van Ierland...

Maar, wacht eens even, er is zoveel meer in (B)Ierland.

Ok... Toegegeven, we beginnen natuurlijk wel met een bier wat ongeveer de nationale trots is van Ierland. Het kloppende zwarte hart van de Ieren:

Guinness, Foreign Extra Stout

Een Stout iets ander dan we gewend zijn. Niet de "normale" Stout zoals je deze in Dublin en alle andere pubs te wereld vindt, maar een Stout gebrouwen voor het Afrikaanse continent. Net iets moutiger, iets voller, romiger en iets zoeter. Exotisch meets Ireland, en dat proef je in deze Guinness Stout. 

Puca Berry, The White Hag

Puca Berry, Iers speciaalbier gebrouwen met rode bessen, hibiscus en gember. Ben je ook een fervent Gin liefhebber, dan zou deze sappige Sour Ale je ook wel eens kunnen bevallen. Lichte, bloemige en fruitige smaken. En dat uit Ierland, wow!

Eight Degrees, Howling Gale

Howling Gale is een verfrissende Ierse Pale Ale met een moutige basis en is perfect in balans. Craftbeer welke hoppige, fruitige (veel grapefruit), ietwat bittere en pijnboomachtige smaak heeft, gevolgd door een aangenaam "zoetje". Bierpairing tip? Dit speciaalbier past goed bij veel oosterse gerechten en bij pittige gerechten de pittige kant gemakkelijk in balans brengen. Een pijboomPittig biertje dus... Nee? Geen goede grap? Oh... Maar het bier is wel lekker!

Kinnegar, Yannaroddy Porter

Chocolade, geroosterde mout en karamel, op het eerste gezicht niet echt verrassend voor een Porter. Maar... De smaak... Ierland op de exotische tour! Heerlijke tonen van kokosnoot komen je tegemoet. Het perfecte tropische speciaalbier wat je na de lange winter(dip) wel kunt gebruiken. Eigenlijk klopt dat tropische wel... Ierland is immers een eiland!

Whiplash, Bone Machine

Je krijgt bijna pijn in je nek van deze fruitige explosie. Een IPA-achtig bier gebrouwen met Oregon en Cascade hop.Tonen van pijnboom, papaja, ananas, tropisch fruit, mout, kruiden en gist voor een delicate bitterheid. Heerlijk craft bier als je het ons vraagt!

Rascals, Yankee White IPA

Yankee White IPA, wist je dat Yankee is afgeleid van Jan-Kees? De vroegere "settlers" in Amerika? Geen idee wat het met dit bier te maken heeft, maar soms is het leuk om een stom feitje in de beschrijving te gooien. Deze White IPA is gebrouwen met Amerikaanse hop en combineert het authentieke van een Belgisch witbier. Hoppig, perzik, citrus en het verfrissende van witbier. Heerlijk Iers speciaalbier om de dag mee af te sluiten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees verder