1. Home
  2. Cadeaus en accessoires
  3. Film Collectie - 3 x 33cl + Popcorn
Cadeaus en accessoires - Film Collectie - 3 x 33cl + Popcorn

Bier en film – is er een betere combinatie denkbaar? Geniet van 3 speciaalbieren en een zak popcorn!

Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

Film & Bier, het gaat al jaren zo goed samen. Daarom hebben we nu deze collectie met speciaalbieren die zijn gebrouwen door de Amsterdamse Cinema Brewers die al hun passie voor bier én film in het bier hebben verwerkt!

Of het gaat om horror, science fiction, humor, actie of zelfs een romantic comedy - ja, zelfs die kijken wij graag - hier is de sleutel tot een geslaagde filmavond: deze Film Collectie met drie fantastische speciaalbieren:

 

King Kong: met respect voor de reuzengorilla – dit bier is een enorme Tripel met een bananenkokos-geur die je van verre tegemoetkomt!

 

5 Dollar $hake- dit romige tarwebier is een eerbetoon aan de filmmaker Quentin Tarantino en gebrouwen met rode appel, bessen en vanilla dus shake it!

 

Big Lebowski – een speciale Pils die net als zijn naamdrager een stoer karakter heeft en een verfrissende mix is van makkelijk weg te drinken mout, citroenmelisse en citrus.

 

Om dit genieten compleet te maken krijg je er een zak popcorn bij! 

Dus de HOPT Film Collectie, het lekkerste cadeau in het donker ;)!

Film Collectie - 3 x 33cl + Popcorn

Saveur Bière

14,95€/per stuk
Artikel niet meer verkrijgbaar
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.