De Nr.1 in online speciaalbier

Initiation Craft Beer

check icon Your address email has been added
close icon

Initiation Craft Beer

Met deze 6 bierstijlen - 6 landen maak je een ware ontdekkingsreis in de Craft Beer Wereld!

  • Initiation Craft Beer

De Craft Beer wereld blijft zich ontwikkelen. Er komen steeds meer prachtige, ambachtelijke bieren bij en de diverse stijlen schieten als paddestoelen uit de grond.

Dit gift pack met 6 bieren is het neusje van de zalm: stuk voor stuk ambachtelijke kwaliteitsbieren die een prachtig voorbeeld zijn van de verschillende bierstijlen.

Revontulet is een Sour Ale uit Spanje, gebrouwen met verse frambozen voor een zachtzure smaak.

Cromarty Breakfast in Berlin, is een Berliner Weisse gebrouwen met vruchtenthee - sinaasappel, grapefruit en citroen - uit de beroemde Schotse brouwerij Cromarthy.

Basqueland Head Change is een bruisende New England IPA (NEIPA) vol fruitige hop. Met de handtekening van de bekende Baskische brouwerij.

Thornbridge AM : PM, een authentieke session IPA met veel citrus, gebrouwen in Engeland door de vermaarde Thornbridge brouwerij.

Omnipollo Maz is een American Pale Ale met perzik en hars uit de superbrouwerij Omnipollo in Zweden.

Founders Breakfast Stout 2018 is een van de beste bieren ter wereld volgens de scores op RateBeer; een Stout gebrouwen met havermout voor een extra volle zachte smaak, chocola en koffie. Een krachtig bier dan goed samengaat met een chocolade dessert.

Lees verder