1. Cadeaus en accessoires
  2. Leffe Papa pack
Cadeaus en accessoires - Leffe Papa pack

Het mooiste cadeau voor alle vaders: Papa Leffe 75cl met daarbij verschillende bierstijlen uit Abdij Leffe en een Leffe kookboek!

Kenmerken

Assortment Beer Count
7 bieren
Assortment Style Count
2 stijlen
Assortment Country Count
1 land
Assortment Color Count
1 kleur
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

Een vrolijk en persoonlijk bierpakket voor je eigen topper van een vader. Degene die voor je klaar staat, vaak de zware klussen doet en die onvervangbaar is om zovele redenen! 

 

In dit pack vind je:

 

1 fles Papa Leffe Blond 75cl

 

Leffe Blond is blond abdijbier uit België, dat wijd en wijd bekend is. We hoeven er eigenlijk niets over te zeggen want we weten allemaal dat dit een supergoed bier is waar mensen wijd en wijd van genieten.

 

Toch willen we natuurlijk iets extra’s vertellen. Wist je dat dit bier al sinds 1240 wordt gebrouwen en daarmee een bier is dat volgens een van de oudste bierrecepten ter wereld wordt gebrouwen? Het is gebrouwen met kruidnagel en vanille en heeft een aroma van fruit, karamel en de befaamde Belgische gist.

 

2 Leffe Bruin

 

Heerlijk donker Abdijbier, zoetig, romig en heerlijk voor de donkere dagen (of... eigenlijk om je donkere dagen wat lichter te maken!).

2 Leffe Royale Cascade IPA

Een prachtige combinatie van klassiek Belgisch bier met IPA. De typisch Belgische gist geeft prachtige draai aan de geurige Cascade hop met een profiel van frisse citrus en pittige grashop.

 

2 Leffe Blond 

De klassieker onder de Adbijbieren. Een speciaalbier die je zeker geproefd moet hebben!

Leffe Papa pack

Saveur Bière

14,95€/per stuk
Artikel niet meer verkrijgbaar
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

Bekend VAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.