Cadeaus en accessoires - Leffe Papa pack

Het mooiste cadeau voor alle vaders: Papa Leffe 75cl met daarbij verschillende bierstijlen uit Abdij Leffe en een Leffe kookboek!

Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Presentatie

Een vrolijk en persoonlijk bierpakket voor je eigen topper van een vader. Degene die voor je klaar staat, vaak de zware klussen doet en die onvervangbaar is om zovele redenen! 

 

In dit pack vind je:

 

1 fles Papa Leffe Blond 75cl

 

Leffe Blond is blond abdijbier uit België, dat wijd en wijd bekend is. We hoeven er eigenlijk niets over te zeggen want we weten allemaal dat dit een supergoed bier is waar mensen wijd en wijd van genieten.

 

Toch willen we natuurlijk iets extra’s vertellen. Wist je dat dit bier al sinds 1240 wordt gebrouwen en daarmee een bier is dat volgens een van de oudste bierrecepten ter wereld wordt gebrouwen? Het is gebrouwen met kruidnagel en vanille en heeft een aroma van fruit, karamel en de befaamde Belgische gist.

 

2 Leffe Bruin

 

Heerlijk donker Abdijbier, zoetig, romig en heerlijk voor de donkere dagen (of... eigenlijk om je donkere dagen wat lichter te maken!).

2 Leffe Royale Cascade IPA

Een prachtige combinatie van klassiek Belgisch bier met IPA. De typisch Belgische gist geeft prachtige draai aan de geurige Cascade hop met een profiel van frisse citrus en pittige grashop.

 

2 Leffe Blond 

De klassieker onder de Adbijbieren. Een speciaalbier die je zeker geproefd moet hebben!

Leffe Papa pack

Saveur Bière

13,95 €/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren
 • -30%
  Cadeaus en accessoires - Leffe Giftpack - Ontdek Leffe 12x33cl
  13,26 €
  in plaats van18,95 €
 • -23%
  Cadeaus en accessoires - Leffe collection met Kookboek
  Tags
  16,95 €
  in plaats van21,95 €
 • Cadeaus en accessoires - Leffe Selection Giftpack - 3x75cl
  27,95 €
 • Cadeaus en accessoires - Leffe Blonde x 6 + GRATIS Leffe Kookboek!
  Tags
  9,99 €

 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKEND

  VAN


  LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.