De Nr.1 in online speciaalbier

Collectie Barrel Aged mét Bourbon County Stout

check icon Your address email has been added
close icon

Collectie Barrel Aged mét Bourbon County Stout

Beperkte oplage: de legendarische Bourbon County Stout is TERUG in dit geweldige gift pack van 12 vatgerijpte bieren.        

  • Collectie Barrel Aged mét Bourbon County Stout

Nu is het moment om die felbegeerde Bourbon County Stout Edition 2018 in handen te krijgen! Het bier is even terug op de site, zolang de voorraad strekt. 

Gun een geliefde vriend of familielid deze prachtige set van barrel aged bieren uit topbrouwerijen als Founders, Sori en Tempest, en natuurlijk Goose Island. Of trakteer jezelf op deze bijzondere bieren!

Voor liefhebbers van Barrel Aged is dit pack een absolute "must have". Het zijn de beste Imperial Souts, Porters, Barley Wines en Sour Ales wereldwijd. 

 

Goose Island Bourbon County Brand Stout 2018: een van 's werelds beste bieren: een ware explosie van smaken met pure chocolade, sterke koffie en rokerige whisky

Baltische Porter Cognac Barrel Aged: Een Frans Porterbier van de brouwerij La Débauche, gerijpt in Cognac-vaten, waardoor het bier mooi complex en enigszins zoet is.

Nómada Brewing Prosapia: Een donker, zachte Imperial Stout dat 18 maanden heeft gerijpt in wijnvaten van Pedro Ximénez voor een rijke koffiesmaak met zoet gedroogd fruit.

Sori Anniversary Barleywine 2018: Een zoet mahoniekleurig bier gerijpt in cognacvaten voor rijke pruim-, honing- en chocoladetonen.

 

Sori Vinum Secale: Een uniek bier gerijpt in jenevervaten om een vol smaakpallet van vanille- en karamelnoten te geven.

 

Põhjala Cellar Series Öö XO: Een Baltische Porter gerijpt in Cognac vaten die zoete kersen- en chocoladetoetsen geven met een ondertoon van cognac en honing.

 

Põhjala Cellar Series Sombrero: Een weelderig, zijdeachtig zwart bier gebrouwen in Estland met chocolade en geflambeerde sinaasappelschil.

 

Thornbridge Day of Creation Tempest: Een levendige Sour Ale gerijpt in echte eikenhouten vaten met verse frambozen.

 

Tempest All the Leaves are Brown - Bourbon Barrel: Deze Amerikaanse Brown Ale is gerijpt in Bourbon vaten; een donker bier met gourmet smaken van ahornsiroop, chocolade en koffie.

 

Tempest Mexicake - Virgin Oak Barrel: Een krachtige Imperial Stout, gekruid met chili, pure chocolade en kaneel.

 

Founders Backwoods Bastard Founders CBS 2018, een whiskybier gerijpt in Bourbon vaten, smaakvol met fruit, karamel en kruiden.

Lees verder