Cadeaus en accessoires - Maredsous Giftpack (3 Flessen 1 Glas)

Bestaat uit drie bieren van Maredsous en een glas van 33 cl.

 

 

Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Beschrijving

Drie variëteiten van Maredsous, drie uitzonderlijke smaken om te ontdekken. Drink het echte abdijbier en proef de benedictijnse traditie. De fruitige en delicate aroma's in combinatie met de schuimparels vormen een perfecte harmonie tussen de kleur en de smaak. Ongeacht aan welke Maredsous u de voorkeur aan geeft. Deze geschenkset bestaat uit de bieren Maredsous Blond, Bruin en Tripel, samen met hun glas. Een eenvoudig cadeau die elke vader van het gezin die bierliefhebber is, erg blij maakt.

Maredsous Giftpack (3 Flessen 1 Glas)

Abbaye de Maredsous

13,95 €/per stuk
Wees snel!1 op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKEND

VAN


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.