1. Dames-Jeannes
  2. Big Mouth Bubbler® zonder sifon - plastic gistvat van 24,6 liter met opening
Dames-Jeannes -  Big Mouth Bubbler® zonder sifon - plastic gistvat van 24,6 liter met opening

Het beste gistvat ooit is nu nog beter - en groter!

Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

 Gemakkelijk Beter, helderder bier. Laat niet alleen het gedoe van het schoonmaken weg, laat het hevelen gewoon helemaal weg! Door een opening te maken in dit revolutionaire gistvat maakt het overgieten net zo eenvoudig als het opendraaien van een klep. Geen extra instrumenten, geen extra schoonmaak, gewoon een ontsmet gistvat.

 

Bevat: Big Mouth Bubbler® zonder sifon - plastic gistvat met opening, insteekeinde, universeel deksel voor enkele opening.

Nodig maar niet meegeleverd: Kleine universele stop &: waterslot. Voeg toe aan winkelmand en bekijk stoppen en watersloten.

 

Big Mouth Bubbler® van plstic zonder sifon is niet alleen eenvoudiger te gebruiken. Hij is ook beter voor uw bier. Bestrijd oxidatie en besmetting door het afgesloten houden van uw gistvat tijdens overgieten. Open nooit het deksel om een auto-sifon in te steken, draai gewoon de klep open en u bent klaar. En het mooiste van alles is, dat u helderder bier heeft. Laat rustig vloeistof in het secondaire vat lopen zonder het bezinksel te beroeren.

 

*Het nieuwe universele deksel van Big Mouth (meegeleverd) past op alle Big Mouth Bubbler® gistvaten. Het universele deksel van Big Mouth Bubbler® is net als een traditionele stop voor mandfles, maar dan groter! En ook net zo gemakkelijk te ontsmetten en te plaatsen. Geribbelde siliconen ringen zorgen voor een goede verzegeling tegen ongedierte, en door het draadloze design kan het deksel bewegen ter voorkoming van buitensporige gisting die een gevaarlijke druk kan veroorzaken in uw gistvat.

 

Bier brouwen gaat gemakkelijker en uw bier wordt beter met de Big Mouth Bubbler® zonder sifon.

 

Bevat:

 

Big Mouth Bubbler® plastic gistvat met opening

Insteekeinde

Universeel deksel voor enkele opening

Big Mouth Bubbler® zonder sifon - plastic gistvat van 24,6 liter met opening

Northern Brewer

46,85€/per stuk
Artikel niet meer verkrijgbaar
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
15,92€
in plaats van19,90€
23,92€
in plaats van29,90€
19,90€
11,89€

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.