De Nr.1 in online speciaalbier

Beste Belgische Bieren speciaalbier pack -12x33cl

check icon Your address email has been added
close icon

Beste Belgische Bieren speciaalbier pack -12x33cl

De ideal Gift Set met glas om de Beste Biertjes van onze Belgische buren te ontdekken!    

4,5 / 5
 • Beste Belgische Bieren speciaalbier pack -12x33cl
 • Beste Belgische Bieren speciaalbier pack -12x33cl

België staat ver buiten de landsgrenzen bekend om zijn bieren! De Belgische bieren staan bekend om hun gevarieerde en zorgvuldig afgewogen smaken. Ze werpen een nieuw licht op de wereld van het bier en hebben naam gemaakt tot in de verste uithoeken van de aarde

Wat is er beter dan een BBB-set om de Beste Belgische Bieren in alle stijlen, geuren en kleuren onder de zon te ontdekken? Het bevat 11 flessen met een mooi glas, een bieropener en twee viltjes en is sowieso een schot in de roos voor elke bierliefliefhebber en natuurlijk nog meer voor degenen die verzot zijn op Belgisch bier. 

- Tripel Karmeliet een ware klassieker on de Belgische Tripels, zoetig, moutig en een hint van baan. Een Tripel die je geprobeerd moet hebben. 

Hoegaarden Grand Cru nog een Belgisch speciaalbier, welke licht, hoppig en licht kruidige is (met smaken van sinaasappelschil). Met zijn 8,5% een goed degustatiebier.

Westmalle Dubbel Brune de Westmalle brouwerij - uit het gelijknamige Belgische stadje - staat met name om de kaart om zijn beroemde Tripel. Echter is de Westmalle dubbel ook niet te versmanden, een echte Trappist!

Saint Bernardus Wit een witbier met de kenmerkende smaken van koriander, mout, gist en een heerlijk, kruidige aroma.

Bécasse Kriek een Kriek-Lambic, met smaken van kersen, houtachtige tonen met een aangename zoet-zurigheid. 

- Straffe Hendrik Quadruple gebrouwen door de Brugse stadbrouwerij de Halve Maan - zeker het bezoeken waard! - die speciaalbier heeft smaken van koffie, zoet fruit en geroosterde mout. 

Saison Dupont Dé moeder van alle Saisons, gebrouwen sinds 1844, deze Saison is licht, zurig, moutig, fruitig en een heerlijk fris speciaalbier om de dorst te lessen.

- XX Bitter van Brouwerij een de Ranke een Belgian Pale Ale, met verfrissende fruitige tonen. 

Rodenbach een Flanders Red Ale, welke gekenmerkt wordt door zijn ietwat zurige smaak. Daarnaast is er genoeg mout, hout en zurig-fruitigheid te herkennen.

- Gulden Draak van Brouwerij van Steenberghe, een donker Belgische bier met aroma's van toffee, cacao, gist en een aangename, romige, volle smaak.

Boon Oude Geuze een Geuze kenmerkt zich door zijn verfrissende zurigheid, met smaken van grapefruit, citroen en een lichte houtige kruidigheid.

Lees verder
 • Uiterlijk

  Amber, goudgeel tot diep bruin

 • Aroma

  Fruitig kersen tot warme, kruidige mout

 • Smaak

  Lichte hop tot zoet-zuur fruit

Anderen bekeken ook