1. Home
  2. Flessen
  3. Lindemans La Pêcheresse
Flessen - Lindemans La Pêcheresse

Een Belgisch biertje met perziksmaak, als cocktail of in een fluitje voor de dames!

Kenmerken

Stijl
Lambic
Inhoud
25 cL
Alc. %
2.5°
Land
België
Kleur
blond
Style
lambic - Fruit
Uiterlijk
Oranjegele, lichttroebele kleur
Aroma
Aroma's van perzik en kandijsuiker
Smaak
Toetsen van perzik
Amère
Doux
Smaakprofiel
fruitig & rijk
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

Deze Lindemans is een Lambiek, gebrouwen met mout van gerst en tarwe en perzikkensap waarna het geheel rijpt op eikenhouten vaten.

Pêcheresse van Brouwerij Lindemans heeft een licht troebele geel-oranje kleur, een wit schuim en krachtige bubbels. In het glas ruikt men de perzik en de zoete kandijsuiker.

In de mond is de perzik wederom aanwezig met een nuance van zuurheid, typisch voor de Lambiek-gisting, zodat er een evenwicht ontstaat tussen fris en zacht.

Pêcheresse is ideaal voor het aperitief maar kan ook goed bij het eten en met name bij het nagerecht gedronken worden. Dit belgische bier wordt koud gedronken, bij voorkeur in een fluitje en is zeer populair bij de dames.

Bij voorkeur serveren op een temperatuur van 2-3°C.

Lindemans La Pêcheresse

Brasserie Lindemans

1,99€/per stuk
niet op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.