Flessen - La Gavroche

Een bier uit Noord-Frankrijk dat gebrouwen wordt met bijzondere moutsoorten waaraan het zijn karakter ontleent!

Kenmerken

Stijl
Amber Ale
Inhoud
33 cL
Alc. %
8.5°
Land
Frankrijk
Kleur
amber
Type
bière de garde
Uiterlijk
Bruine en opake kleur, overvloedig en luchtig bruin schuim
Aroma
Aroma's van gebrande mout en gist
Smaak
Zachte en zoete smaken, toetsen van karamel en fruit
Amère
Doux
Smaakprofiel
rond & moutig
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Beschrijving

Met Gavroche maakt u kennis met een bier dat afkomstig is van de familiebrouwerij Saint Sylvestre en net zoals het gelijknamige personage van Victor Hugo, karaktervol is!

Gavroche is een bruin bier met hergisting op fles voordat het te koop aangeboden wordt en een vrij stevig alcoholgehalte van 8,5% heeft. Dit bier wordt sinds 1997 geproduceerd en is een perfecte aanvulling van het bierassortiment van deze brouwerij waar ook het uitstekende bier Trois Monts wordt gebrouwen.

In het glas is de kleur bruin en ondoorzichtig met een bruine, zeer royale en luchtige schuimkraag. Op de neus komen de aroma's van gebrande mout en gist vrij met noten van karamel, fruit en specerijen.

Op het palet ontwikkelt Gavroche zachte en zoete smaken met noten van karamel, fruit en gedroogde vruchten. De mooie kruidaroma's en een onvervalste bittere afdronk maken duidelijk dat het om een hopbier gaat met de bijhorende aromatische kenmerken. Bij Gavroche, dat een alcoholpercentage van 8% heeft, is de alcohol duidelijk waarneembaar.

La Gavroche

Brasserie de Saint Sylvestre

 • 2,40 €/per stuk
  Wees snel!4 op voorraad
  Stevige verpakking
  Gratis retourneren
 • Flessen - Trois pistoles
  Tags
  4,50 €
 • Flessen - Queue de Charrue bruin
  Tags
  2,40 €
 • Flessen - Waterloo Strong Dark
  Tags
  2,20 €
 • Flessen - La Chouffe 75 cl
  Tags
  4,95 €

 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKEND

  VAN


  LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.